Jag och David!

Ja idag har min andra hälft anlänt till Bollan, efter kinamat och 3 glas vitt vin en måndag (^^) är jag dödstrött så nu blire bingen!

Imorgon ska jag och David rädda världen o sen ska jag berätta om det i min blogg, alltså den här bloggen! Detta för att kompensera några dagars icke-skrivande

Natti!

Melissa Horn




Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt

Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där

Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort


I´m out!



Nu drar jag o möter Anna! Hujj


ska vi ge de ETT försök till?

Nu provar vi igen med lite bilder på det fina jag fick när jag fyllde år! ;)



Yeeeeeeehaaaaah! Äntligen ;) Den här enorma (asfina) blomman fick jag av Lindbergskan! Tackar!



Mitt strandkit av Anna, Natalie och Josefin! På bilden saknas min fina strandhandduk med medföljande strandkudde! ;)

Tog ju bara 2 år att ladda upp dom här 2 bilderna, nu ska jag städa här hemma och sen vid tre ska jag träffa Annsingen, det ser jag fram emot!

Pussss

Gaaah!

Satt o skrev ett hemskt fint inlägg igår o sen sket sig internet o varenda liten grej som KAN skita sig sket sig. Hur som helst tänkte jag ju visa bilder på allt det fina jag fick av min älskade vänner i lördags:

Nääää inte funkar skiten nu heller så nu lägger jag ner!

Idag ska jag hämta ut ett paket på bussgods, (fyller ju år imorgon) från släkten nere i västergötland. Wiiie :) Förhoppningsvis följa med NP när hon tatuerar sig om jag hinner! Så nu vet ni vad jag ska göra idag om ni av någon outgrundlig anledning undrade! :)




Idag äre finväder!

Ja idag är det nog det bästa vädret hittills om man tänker på att det redan är förbaskat varmt! Ska hjälpa mamma att plantera om rabatterna ute hos min mormor o morfar. Får man väl hoppas på att få lite sol på sig! :)

Enormt ostimulerad och omotiverad till detta idag! Får väl försöka klura ut något intressant att blogga om de närmaste dagarna här! Nu ska jag fortsätta med min frukost och sen ska det städas för ikväll kommer brudarna och vilken pangmiddag det ska bli! ;D

Förrätt (mer välkomstsnack egentligen): Crustader fyllda med skagenröra och rom, till det ett glas mousserande vin.

Varmrätt: Mozzarellafylld fläskytterfile med pommes frites (friterade på riktigt) och svampsås och bea! Samt en sallad med fetaost, tomat, avokado och röd lök (jag tar ut tomaterna om du är så pass allergisk att du dör Josefin, men bara då!)

Efterrätt: Här kommer väl då kvällens besvikelse. Efter många dagars surfande runt efter ett sjujäkla recept på någon smaskig chokladtårta eller något annat gott utan någon egentlig lycka (dom recept jag hittade var det typ 70 ingredienser jag inte hade hemma och 15 ingredienser jag aldrig hade hört talas om!) så gav jag upp och orkade inte lägga mer energi på det. Så i min frys ligger nu Daniel och Victorias bröllopstårta som vi ska smaska på ikväll! Dock såg jag ett tv-program för ett par veckor sedan där dom sa att den var hemskt god!



Här är en stor bild på jordgubbar, anledningen? Jordgubbar är svensk sommar! Och för att den är fin!


Tjejmässa



Ja ikväll ska jag faktiskt på tjejmässa med Josefin, skitkul ska de bli! Vin och tilltugg o sen en massa montrar med bra erbjudanden o grejer! Blir väl en massa godisplock i alla montrar om jag känner mig själv ;D Ska, om jag hittar den köpa en miniplattång åt davve, tycker han blir supersnygg när han plattar håret ;)

Nu ska jag göra mig klar! Puss på er!


Min dag i bilder

Dagen började med PM-skrivande efter ett par timmar var jag då klar med det och det finns väl inget skönare än när man har lämnat in något och man är klar! Dock har jag ett till att skriva som jag ska knåpa på i eftermiddag och imorgon! :)

Efter inlämnandet av PM så blev det en kort men väldigt skön promenad:



Och efter det knåpade jag ihop ett menlöst litet sommarkollage, men jag fick ju något att pyssla med en stund :)



Hujj!


En liten berättelse om min nyfunna vän kortison..

Japp, jag äter en jäkla massa kortison och har inte märkt något speciellt av det förräns inatt,.. ja, inatt sov jag ungefär 1 och en halv timme och då tycker man att jag borde vara fruktansvärt trött just nu men nej då. Jag är som en iller på speed. Ringde nyss mamma och grät i varannan mening, inte för att jag är ledsen utan just bara för att jag inte kan låta bli det bara sköljer över mig för att i nästa mening istället vara fly förbannad! (Förbaskat jäkla jobbigt!) Mina muskler värker som fan men det kan man väl ta, jobbigast med dom som sitter typ där man andas för det gör ont att andas. Just nu känns det som att jag skulle kunna springa en mil men istället ska jag städa garderober! 

Det här är alltså biverkningar som många som käkar kortison kan få:

Ont i magen, muskelkramp, darrningar, hjärtklappning, nervositet, sömnlöshet, instabilt stämningsläge, nedsatt synskärpa, utslag och nässelfeber, menstruationsstörningar, låg kaliumhalt i blodet. Infektioner kan blossa upp på nytt och lokala, begränsade infektioner sprida sig.

Fettansamlingar på bål och i ansiktet, hudförändringar, vätskeansamlingar i kroppen (så kallad Cushingliknande symtombild).

Möjligtvis ett hemskt tråkigt inlägg men va fasiken nu kanske ni förstår om jag är hemskt knepig ett tag! Och man ska väl inte ta förgivet att det jag upplever är biverkningar men vad sjutton skulle de annars vara?


Inspiration..

Håller på att planera lite inför lördag kväll. Vad vi ska äta, ska jag baka något? Förrätt? Ja, jag knåpar på lite här så får vi se hur det slutar, mitt kök är inte heller det största men något fint och smaskigt ska jag väl kunna slänga ihop?

Iallafall villl jag tipsa om en helt underbar blogg som jag ramlade in på idag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör den så bra men designen är fantastiskt och man vill bara baka, baka och baka! Sitter o klurar på om jag ska göra brownies tills på lördag men det finns så mycket annat smaskigt på den här bloggen så jag kan inte bestämma mig!



http://kalasgott.blogg.se

Nu ska jag fortsätta knåpa på meny och drinkar och kanske någon rolig lek tills på lördag! I´m out.


Sovit som en kratta!

Sovit som en total kratta inatt, vaknade och somnade om vartannat fram tills halv 5. Varmt som fasiken var det i lägenheten också fast jag har elementen nere på NOLL. Man blir aldrig nöjd med situationen för nu är det helt plötsligt för varmt istället för kallt men så är det. Lakanen klibbar fast på en, hua! Ååh, just ja, inatt har jag sovit naken,.. mmhmm spännande va? Det var ju så fruktansvärt varmt så det en plagget efter det andra åkte av och till slut var det inga kvar ;D haha. Men särskilt bekvämt vet jag inte om jag tycker att det är?

Jag har haft en helvetisk natt, men nu ska jag ta o hoppa in i duschen, ringa mamma och fråga om hon vill kila på stan med mig lite senare och stoppa något i magen :) På lördag kommer det att bli en afton utan begränsningar hemma i min lilla lägenhet för då blir det födelsedagsfirande på hög nivå! Av mig ;)




Bjuder på en mysig sommarbild från 08 ;)


Idag drömmer jag om storstäder...

Den 26e maj (aka min födelsedag) åker pappa och brorsan till New York. Jag kommer också få åka till valfritt resmål innan jag fyller 25 (våra sas-biljetter med pappa gäller bara tills vi är 25) så inte är jag avundsjuk? Jo, men bara pyttelite! Har kollat på 1a och 2a säsongen av lipstick jungle och gud vad underbart dom verkar ha det! Och SATC ska vi inte prata om! Jo, jag är fullt medveten om att dessa är påhittade serier. London förra våren var det bästa jag någonsin har gjort, föll för staden första dagen! New York har jag aldrig varit i men Chicago var fantastiskt det med. Frågan är bara, försvinner charmen när man väl bor i dessa städer? Jag drömmer om att strosa ner för någon stor gata med en take-away kaffe med någon svindyr väska hängandes över axeln och en sjukt snygg klänning. Men, det finns en hake, jag är inget stort fan av hissar tyvärr och hur löser jag det när man ska upp på typ 70e våningen? Kommer jag ha vader lika stora som amerikanska fotbollar? Det gäller att skapa i-landsproblem för sig själv. Eller är det Ir-landsproblem eller möjligen In-landsproblem? Looooosers!

Så nu har jag skrivit om storstäder och även hunnit dissa folk som inte vet vad dom pratar om! Min dag är gjord! :)


bellasuger.se

Ibland när jag gör min dagliga nätsurfning så hittar jag något som får mig att okonstlat vika mig dubbelt av skratt, gråt eller bara fullkomligt baxna! Idag snubblade jag in på bellasuger.se, denna sajt får mig av någon osökt anledning att tänka på mellanstadiet. Då jag och mina vänner frekvent gjorde emailadresser på poppit.se i konstiga namn och sedan skickade hatmail till sådana man inte tyckte om. Ojojoj vad cool man var! (poppit.se var en rejäl hit i Rengsjö iallafall!) Men denna fas tog ett naturligt slut för mig och nog tycker man att den borde ha gjort det för fler?

Vad är det för människor som tycker att deras tid är värd att sitta och skriva "dumma" citat som fröken Isabella Löwengrip har slängt ur sig? Förmodligen människor som har alldeles för mycket tid över? Jag ska hålla mina inrotade vanföreställningar om ovannämnda människor för mig själv då internet har en jävla förmåga att komma tillbaka och knulla en i rumpan. Så av den anledningen håller jag mig kort i detta avseende! :) 

Isabella Löwengrip är en frälst "motstånds-jantelagare" (and I am a firm believer in making up my own words) och likaså är jag. Här har ni den:

  • Du skall inte tro att du är något.
  • Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  • Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  • Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  • Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  • Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  • Du skall inte tro att du duger till något.
  • Du skall inte skratta åt oss.
  • Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
  • Du skall inte tro att du kan lära oss något.
  •  

    10 punkter Josefin ;) I stora drag så är det här definitionen av Sverige, helt klart! Man ska inte tro att man är bättre än någon annan för då blir det hus i helvete, det spelar ingen roll om man faktiskt är bättre än någon annan. För ni vet, alla människor har samma värde ;) Gör man något vettigt av sitt liv så kommer alltid dom olyckliga själarna och säger att du är då inte bättre än oss andra och du ska då inte tro att du har kämpat och slitit för ditt arbete och dina pengar utan det är ren TUR! Förmodligen är det ju så? (det är tur att man kan skratta åt dom här parasiterna iallafall.) Och har man dessutom knegat och stretat för sina pengar då ska staten ta ifrån dig hälften och ge det till, ojoj nu är jag ute på djupt vatten här igen, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep.

    Läs mellan raderna herrar och damer, jag har inte sagt något! Tack för mig!