Fucking fab!


Lindsey Lohan!
Helt otroligt trashigt snygg!! Vad tycker ni?, för smal eller hot?

Gamla hederliga Bollnäs.

Just nu saknar jag en riktig brakfest eller utekväll i Bollan. Det finns inget bättre, träffa en massa kända ansikten och diskutera en många gamla goda minnen som man har med med de flesta av människorna man möter!  Än så länge är det bara i Bollnäs som jag har riktigt roligt när jag går ut, möjligtvis att man har haft några kanonkvällar i Gävle med :) Utelivet i Stockholm är inte speciellt välbesökt av mig än men det ska vi nog ordna upp :) Men någon tranan ska man väl hinna med fram till nyår! Vad har ni för nyårsplaner allihopa då? :)

Nu ska jag dra på ett avsnitt 90210 och mysa ner mig i sängen!
Ha det bra!

Ad libitum

Mitt liv levs lite hipp som happ just nu, sagt upp mig från mitt jobb här nere i Hufvudstaden. Varit hemma en hel del i Bollnäs och funderar vad jag ska göra av mitt liv som just nu levs efter behag. Mycket som händer just nu men det mesta ordnar ju upp sig och en dag vet även jag vad som ska bli av med mitt liv!

Julklappstorka!!.... Något jag lider av, jag är en sådan person som bara älskar att ge och att se när människor blir glada av saker jag köpt till dom. I år har jag absolut ingen aning om vad jag ska ge till mina älskade. Julafton närmar sig med stormsteg och jag sitter mest på min rumpa och chillar. Istället borde jag ge mig ut i hetsen med alla andra stressade, svettandes människor! Men även ikväll blir det nog sittande på rumpan!

Lev gott !