Fortfarande ett barn?

Ur mina högtalare strömmar det gladpop för hela slanten just nu, riktig barnslig pop, Amy Diamond, vilket är det bästa jag vet! Frida Sandens låt nu eller aldrig får mig att bli så sjukt glad! Ingen bra låt i sig, men glad och "sjunga med vänlig". Jag har någon böjelse för allt som är lite löjligt och barnsligt. Jag är såå förstjust i massor av barnsliga filmer! Föräldrafällan med Lindsay Lohan är helt sjukt bra! Har sett den hur måånga gånger som helst! Jag värnar om barnet i mig helt enkelt!

Kollade på SATC filmen igår och grät floder. Normalt? Den var väl helt okej, lite trög men ändå en fin film!



Tatuering.

Är så sjukt sugen på att tatuera mig, har suttit hela morgonen nu och komponerat lite. Resultatet blev detta, vad tycker ni?



Texten betyder, Jag ger för att du skall ge.

Den osminkade sanningen!

Efter ännu en lång dag på jobbet sitter man här, benen värker likaså mina stackars fötter! Sängen lockar och jag kommer alldeles strax befinna mig under täcket. Om jag orkar ska jag ta mig in till stan imorgon och förnya garderoben lite! Lägger upp bilder isåfall! Natti på er!


En trött och osminkad Johanna, den bjuder vi på! ;)

Höstens wishlist!

1 Uggs, man bara måste ha ett par!



2. Vita eller cremefärgade converse!



3. Pälsväst! Stickat under och ett par uggs!



Sen självklart, mysiga stickade tröjor, stora halsdukar och långa koftor!



En mysdag.

Har jobbat 20 timmar tisdag, onsdag så idag blev en ledig dag! Vad passar då bättre än att mysa runt i min nya grå stickade tröja från jumperfabriken? Tog bussen till Mörby centrum och inhandlade lite smått och gått idag också. Hårspray, schampoo balsam, ny rouge och body lotion. Löningsdag idag, och jag har skrivit en hel lista på allt jag önskar i garderoben just nu. Önskelistan kommer senare idag! :)


Pappa dag!

Ska strax åka till Arlanda för att möta upp pappa och åka till Uppsala, umgås med varandra och gå ut och äta på något mysigt ställe.

Hörs igen kväll, förhoppningsvis med lite kort från dagen då!

En konstig natt.

Lyckades somna igår kväll men blev väckt klockan halv 1 av David som ringde fast jag bett honom att inte, men men jag somnade om till slut iallafall. Vaknade imorse med en böld på hakan!? Ingen aning om vad det är. Känns som att världens gigantiska finne är på väg. Helt sjukt känns det!

Nu bär det av till arbetet för min del.


Impulsshopping!

Klickade nyss hem denna underbara hösttröja från Jumperfabriken på Nelly.se



































Nu ska jag ta och hoppa i säng och hoppas att det är nåt bra på tv ikväll :)

Härliga dagar och långa väntetider!

Haft en bra dag på jobbet ännu en gång! Känns dock enormt konstigt att komma hem till en stor helt tom lägenhet som annars sjuder av ljud. Jag är inte en person som tycker om ensamhet, verkligen INTE! Ska försöka ta mig igenom natten med täcket virat runt mig och 4 stora kuddar som jag kan slå alla hemskheter som inkräktar med.

By the way så Hatar Jag SL (tänker inte bli en sån som klagar på kommunaltrafik jämt och ständigt) ! Men jag och Alexandra fick sitta ute i Arninge i 1 timme och fullkomligt, bokstavligen frysa fast i bänken under våra rumpor! Men ganska mysigt var det. Men sen när busshelvetet till slut rullar in har dom ju hittat den längst bak i garaget där den stått i 60 år. Gick inte att prata för det skaka och lät i den gamla bussen. Sen drog vi på hemköp i mörby centrum, köpte våra middagar och gick hem åt olika håll .

I love stockholm! ( I actually do! )



Min preppy workoutfit!

En solig dag i Stockholm!

Jag och David åkte in till stan i strålande sol och åt thaibuffe till lunch på Mai Thai på Luntmakargatan. Farligt gott! Men det finns ju värre mat att stoppa i sig om man ska tänka på figuren. Sen åkte vi vidare till Medborgarplatsen och promenerade Götgatan upp till American Apparel. En livsfarlig butik med tanke på att man alltid har med sig något ut därifrån! Idag blev det en kort svart kjol med resår i midjan, perfekt till "bodysar" ! Fick med mig ett grått AA-fodral hem också!

    

I helgen blir det jobb för hela slanten vilket känns helt okej. Dock blir jag helt själv i lägenheten vilket känns mindre kul, men jag överlever nog en natt själv!

I´m back!

Sorry för extremt dålig uppdatering! Det här duger inte!

Jag har jobbat 6 dagar nu på mitt nya jobb och stormtrivs! Ett helt underbart gäng och en underbar arbetsplats! Det känns fantastiskt. Idag och imorgon är jag ledig så ikväll ska jag in till stan till Malin och dela på en flaska vin och bara mysa och prata!

Måste börja bli bättre på foton i bloggen , men jag har inte tillgång till en kamera! Man kanske ska inskaffa sig en ny nu när man får riktigt bra personalrabatt ;)


En välbehövd helg.

Följde med David ut till landet i helgen, oerhört skönt! Inget smink utan bara mysa runt i mjukiskläder och låta hela kroppen andas frisk luft!

Dåligt med anledningar till att blogga just nu, händer inte mycket i mitt liv för tillfället! Men, Fredrik från el gigantos ringde nyss och jag börjar jobba på onsdag! Riktgt härligt!

Hörs mer ikväll eller imorgon, middag nu! :)


2008-09-04

Imorgon har jag bestämt mig för att ge mig ut och utforska second hand butiker! Jag får mina infall och självklart ska jag tvinga med min intetvetande pojkvän att följa med mig på hans lediga dag! He is soo gonna love me! Förhoppningsvis får jag med mig kameran så jag kan få ut lite bilder efteråt!

Natti!

Politik,.. ?

Vilken trevlig kommun man har hamnat i! Fick två brev på posten idag från Danderyds kommun, det ena bestod av en tidning som hette; nyinflyttad i Danderyd och sen även ett kuvert med massor av rabattkuponger som gäller hos närliggande affärer och företag. Det som dock fångade mitt intresse i tidningen var hur uppenbart det är att Danderyd är en väldigt borgerlig kommun! På första sidan kan man läsa hur Danderyds kommun styrs och där läser jag följande:

Mandatfördelning i Danderyds kommun, Moderata samlingspartiet har alltså 23 vs Sossarna som har 4. Sidan efter denna finner jag en annons där det står: Jo, det finns sossar i Danderyd, bli medlem! Okej, det finns alltså sossar här i Danderyd men jag tvekar på att dom är många!

Med risk att jag ger mig ut på väldigt djupt vatten så vill jag påstå att i Bollnäs är det tvärtom, Bollnäs är en röd kommun! Och dessutom så verkar uppfattningen hemma om de mer blåa partierna vara att det är de rikas partier. Jag kan inte mycket om politik men jag kan så pass mycket att jag kan säga hur fel man har om man uttrycker det! Jag är uppvuxen i en blå familj i Bollnäs men jag är så långt ifrån präglad av detta som man kan komma. Jag yttrycker inte öppet att jag är moderat för att jag kan för lite om dom men det jag har läst om moderaterna, (ganska mycket) tycker jag är bra! Jag är helt klart mer blå än röd! Vad är ni?


 
  


Ego pic!

2008-09-03

 Ska snart iväg o träna på friskis och svettis med Steffi igen. Dock skulle jag verkligen önska att jag kunde slänga på mig dessa träningskläder istället för mina fotbollsshorts och fotbollströja. Känner mig inte riktigt gympig i dom! 
 
Alla tre plagg är från stadium.
1. Svart träningslinne från Nike, 249:- 
2. Hood från Nike, 549:-
3. Trekvartsbyxor från Nike, 349:-

1147:- för hela kalaset! :) Får nog ta och springa in på stadium i slutet på veckan och inhandla lite nya träningskläder!

Tipsa mig!

Jag är tråkig! Så fort jag ska köpa kläder så hamnar jag i alla vanliga affärer, Gina tricot, Jc, H&M, NK och allt vad grejer heter. Inget illa mot dessa med tanke på att jag älskar deras kläder. Men skulle vilja ha lite tips om andra bra butiker i Stockholm! Second hands, basplagg, fina klänningar och party outfits! Tipsa mig!

Självklart får man ju ge sig ut och leta lite själv. Men det är svårt att hitta här när man är van att ha en stor gata som går genom hela stan. Men man vänjer sig väl!

2008-09-02


El-giganten i Arninge/Täby blir min arbetsplats! Ska ringa reklambyrån imorgon och tacka så mycket för chansen, men nej tack. Varför man nu väljer el-giganten före en stor reklambyrå med enorma möjligheter är svårt att svara på. Jag går på magkänsla och vill inte ha ett alltför seriöst jobb med tanke på att jag snart vill vidareutbilda mig!

Så nu har jag alltså en vecka på mig att bara glassa runt i storstaden och mysa!

Tomorrows to do:

Boka tid hos tandläkaren. (VILL INTE!)
Ringa ddb och tack nej till platsen där.
Lite hemmaspa, naglar, bodyscrub o.s.v
Förhoppningsvis lite motion. (kanske kan ta med mig det lilla lurviga monstret ut på en prommis)

Nu ska jag tanka ner nåt roligt att titta på och lägga mig och vänta på david som är ute på krogrunda. Tack för mig.



2008-09-01

BIS - Back in stockholm, efter en allt annat än lugn helg hemma i Bollnäs. Men en rolig helg som mest har bestått av mys med världens bästa Sara!

Inte riktigt timing för bloggning nu, hörs later !