Bildbomb!

Här kommer bilderna från Stockholm :)

En Gabbe på balkongen :)


På väg till Täby C

Älskling på balkongen!

Matlagning på G ;)



Lite rödtjut på balkongen.

That´s it for tonight! :)


Har en bra magkänsla!

För det första: KÖP ALDRIG ROSÈÖL! Det var det vidrigaste jag någonsin har druckit. Vilket kanske inte kommer som en chock för de flesta. Men, man måste ju prova.

Nu är jag iallafall i Uppsala, sover min första natt i mitt nya hem inatt. Imorgon blir det en driftig Johanna ska ni veta. Det ska packas upp, lagas punktering, handla mat, städa, och förhoppningsvis hinna mig ut på en promenad också. Och just de, ska kolla in tvättstugan och soprummet också! ;)

Nu ska jag dock krypa till kojs i mina nya grönblommiga sängkläder från hemtex.

Och btw, tydligen har mina grannar högljutt sex med balkongdörren öppen,... wiiie!

Natti!

En kväll med braköl!

Ja, ikväll blir det tydligen Fest med stort F här ;) Jag, David och Gabbe. Det blir en sjudundrandes fest det. Det tror jag iallafall. Och några riktiga braköl blir det inte för mig då jag är en konstig Norrlänning som inte kan dricka öl! Det går bara inte. Jag får i mig en klunk sen börjar kväljningarna. Sjukt äckligt. Därför har jag ett äss i rockärmen ikväll. Nämligen Roséöl. Jag vet, det låter så sjukt äckligt men man lär väl ge det en chans? Detta kanske är min inkörsport till att kunna dricka öl. Nu är inte det något jag strävar efter något överdrivet men det kan ju vara bra. Det finns ju tillfällen när någon har kommit fram till en på krogen och har köpt en öl åt en. (Nu ska jag inte smickra mig själv med att säga att detta händer ofta, men det har hänt). Då kan det ju vara kul att kunna dricka den också ;)



Min rosa braköl! Me like;)

Stockholm

Idag drog vi en vända till Täby centrum för David ville kolla på skor, och lite annat. Har tagit en del bilder men har inte kamerasladden med till Stockholm. Sorry! Får lägga upp alla bilder när jag kommer dit på fredag! :)

Nu väntar potatisgratäng, fläskfile och bea! Smarrigt!

Bott i bilen idag.

Ja idag gick flyttlasset från Bollnäs ner till Uppsala :) men vägen dit var lång om man säger så :) Allt var inpackat o klart så jag och David sätter oss i bilen och börjar rulla söderut. lagom i Norrlandsporten inser jag att jag glömt cykeln! Inget litet tjafs utan min cykel. Så det var bara att vända och rulla hem igen. Lagom tills vi är på väg söderut igen så får jag en sms-avisering från adlibris att min studentlitteratur finns att hämta på spelbutiken i Bollnäs. Så det var bara att vända igen. Herregud, kändes som att jag aldrig skulle komma från Bollnäs.

Väl framme i Uppsala slängde vi in alla grejer där jag ska bo sen rullade jag och David vidare till Stockholm där jag är nu :) har käkat myst vid tvn och förhoppningsvis blir det sängen och kika på Greys Anatomy!

'
Den här vägen ser då bra mycket mysigare ut än e4-an! :)

Flytt på G!


Förmodligen det fulaste kollaget ever, men så är det när man bara har paint! :)

En lördagskväll utöver det vanliga!

Ja det måste ja då säga, att det finns få saker som ger så mycket skratt som sällskapsspel och vin! Det var så kvällen igår utspelade sig i Woxsätter hemma hos Josefins föräldrar! Jag, Josefin, Sara, Ida och.. Natalie efter många om och men. Bra att hon kom iallafall, det gillar vi!

Sällskapsspelet gick ut på att förklara ord för sin lagkamrat, och jag och Josefin fullständigt utklassade våra medspelare! Våra ordförråd är inte att leka med!

När kvällen började gå mot sitt slut var Natalies storebror snäll nog att skjutsa att hem mig i den värsta dimman jag nånsin sett, en jäkla tur att det inte var nåt på vägen för då hade det blivit roadkill fo shoe!




Natalie och Josefin!

Sjukt trött, men på G!

Ja klockan 9 imorse bar det av mot Valbo, IKEA. Blev allt från Diskhanddukar till fotoramar :) Det var mysigt att spatsera runt där och handla saker till sitt eget boende! Sedan blev det gallerian en sväng också med lunch och inhandlade ett linne och en tröja på Gina Tricot, man kan ju inte låta bli!

Väl hemma försökte jag sova en stund men dörrklockan vägrade sluta ringa, kom folk hela tiden! Så min sovstund gick fullkomligt åt skogen. Man får sova när man dör.

Nu sitter jag o väntar på att Josefin ska komma o hämta mig sen blir det Lenninge och vinkväll med Sara, Natalie, Josefin och någon jobbarkompis till Josefin! :) Ska bli väldans trevligt! :)

 

Hörs imorgon! :)

Jag leker.

Jag lyckades till slut hitta den inbyggda webcameran! ;) Här är resultatet :)




Min nya fina dator!! :)

Åååh, idag har jag köpt en liten svart kompis! Den ska värma mig om nätterna och alltid finnas där för mig! haha, ja jag är kär i min nya dator! Har fipplat med den hela kvällen och installerat en massa roliga grejer. Hade ingen aning om att jag kunde vara så teknisk! Iofs var det ju inte så svårt med tanke på att det står exakt vad du ska göra. Men det finns säkert någon looser där ute som inte skulle ha klarat det! Yeeha cred till mig!


Imorgon blir det IKEA med mamma och Mia för att köpa lite möbler till Uppsala!
Nu åter till Friidrotten
Puss

Hemma från Uppsala!

Har haft en helt underbar helg! ska strax gå till sängs eftersom det inte blivit mycket sömn i helgen. Kommer ett längre inlägg imorgon :)

Natti!

Ingen rosa cykel!

Jag som vill ha en rosa cykel! Det hade dom iallafall inte på team sportia. Kanske får bli en svart men det får vi väl se. Åt lunch med mamma på krokanen, grillad kycklingmacka som alltid! Smaskigt var det iallafall!

Imorgon bär det av till Uppsala över helgen. Dock har jag nog inte internet i helgen så vi får väl se hur jag ska lösa det.

Nu tillbaka till paris ;)


Me soo geeky ;D

Stolt över mig själv!

Nu har jag suttit i telefon nästintill oavbrutet i 3 dagar. Men som det ser ut så går det åt mitt håll! HOPPAS! Jag blir stolt över mig själv när jag kämpar och ser till att det blir som JAG vill. Jag har gått från tjejen som kunde gråta i timmar bara för att göra ett litet sketet samtal. Jag var så fruktansvärt nervös när jag skulle ringa någon jag inte kände. Hua! Men nu har jag kommit över det och kan ringa bäst jag vill!

Sedan finns det människor som inte bör få sitta i telefonväxeln! Bittra, fittiga kärringar som inte fattar att dom har ett serviceyrke! Man ringer för att man vill ha hjälp också möts man av någon snäsig tant. Det tycker vi inte om!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta med mig mamma och åka ner på stan och kolla på cyklar :) undra om dom har några liknande som i tidigare inlägget;D knappast!

Uppdaterar senare!
PUSS

Dagens I-lands!

Jo, nu eftersom jag ska bli student har jag kommit fram till en sak. Man är inte en fullbordad student innan man har en riktigt häftig hoj! Och jag har ju ingen!! Tacka vet jag min och Emmas trotjänare en spygrön cykel med pakethållare som tog oss överallt tills den blev stulen. Vi letade dag som natt tills vi insåg att den var borta och blev ledsna i ögat! (skrivet med lite ironi)


Vilken hoj! Kanske man ska satsa på?


Eller en taxiliknande, alltid bra om det regnar. Då drar jag bara en presenning över ;)

Eller?,.. så blir det en vanlig fin cykel :)

Förlåt förlåt!

Hiskeligt dålig uppdatering från min sida! Har inte blivit av bara, när David väl är här tycker man det är så skönt att bara vara och njuta av varje stund. I lördags var det iallafall dags för tomas (min mammas sambo) stora 50 års fest. Egentligen 150 års fest eftersom den hölls med 2 av hans vänner som även de fyllde 50! Det var hur trevligt som helst! Bland det roligaste jag varit på i hela mitt liv. En festkväll man inte ville skulle ta slut helt enkelt!

Men vid 2 tiden beställde mamma taxi åt mig, Stina och Johan och henne så då blev det hemfärd. Taxichaffisen hade tydligen skrattat rätt så bra åt min o Stinas lilla diskussion om kött och dess konsistens ! Kan bli många konstiga diskussionsämnen när man är lite rund om fötterna. Efter en halvtimme någonting kom herrarna hem så jag följde med in till grannen på efterfest :)


Sara serverar bål ;)



Väntan

Sitter och väntar på David! Hela dagen har gått åt till att undvika solen efter att ha solat lite drygt en timme. Det har varit så fruktansvärt hett så det funkar inte att sola om man inte ligger vid vatten!

Måste beklaga mig över att Elfsborgs lottning i europafotbollen blev Lazio! Shiiiiet! Önskar att jag kunde åka ner till Borås och kolla på hemmamatchen men det kommer det väl inte att bli tillfälle till! Får skicka dit pappa så får han hålla mig underrättad via sms!

Nu kom precis min bror från Uppsala så ska ta lite familjemys framför tvn :)


Ego pic! ;) Den bjuder jag på!

Sommar,sommar sommar!

Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen och försöka få liite mer färg innan min låtsaspappas 50 års fest imorgon :)
David kommer ikväll och varenda liten del av min kropp längtar så den håller på att vända sig ut och in!

Bjuder på en av världens bästa låtar innan jag pyser ut i solen!
Uppdatering lite senare!





En plats i solen

Idag har Bollnäs varit en riktigt solig och varm plats. Har legat ute så mycket jag bara orkat men jag har verkligen inte tålamod till att ligga och pressa i timmar.

När Anne slutade kom hon hit så vi åt lite pizza och sen drog vi och tog ett kvällsdopp vid prästnäset. Så skönt, hade längtat efter ett dopp hela dagen. Men glömde bort att ta med mig kameran tyvärr.

Börjar bli enormt stressad över allt som ska göras innan skolstart den 31a aug. Känns helt underbart att David kommer hit i helgen så jag kan prata igenom allt med honom!

Förlåt för dålig uppdatering idag, blir skärpning imorgon!

CSI Miami nu!

En dag i Sundsvall.

Klockan 9 satte vi oss i bilen och brummade upp mot sundsvall, ojojoj vad spännande det kändes. Jag har bara varit där 2 gånger innan och nu blir jag förmodligen sundsvallsbo :)

Första anhalten var skolan. Och det var inget man blev besviken över. Det mysigaste jag sett någonsin! Skolan är byggd som en liten miniatyrstad med olika hus och kullerstenstorg i mitten. Det överträffade helt klart förhoppningarna. Vi kunde inte gå in men vi smög omkring och kollade i fönstren som några andra fönstertittare ;)

Sen åkte vi allihopa (jag, mamma, mormor och morfar) ner på stan för en liten stadsvandring. Jättemysigt centrum och lite shopping kunde man ju inte låta bli ;) möjligtvis att fynden får komma upp på bloggen senare eller imorgon :)

Efteråt blev det mat på sjömärket i mellanfjärden.



En liten del av skolan!


Mormor och Morfar på sjömärket.


Getostgratinerad oxfile ;) Satt som en smäck!

En afton med god mat.

Blev kräftskiva i litet format ikväll med mamma, tomas och sara. Har aldrig förstått mig på det här med kräftor! Det är ju såå mycket pyssel för att få ut kött lagom till att få en myra mätt. Gott är det dock och stjärtarna är ju lite matigare :) Imorgon bär det av till Sundsvall för att titta på skolan och en liten stadsvandring. Hoppas även på lite shopping om min skatteåterbäring behagar att dyka in på mitt konto :) Blir lite bilder imorgon då från sundsvall om jag kommer ihåg att ta med kameran!






Det gör mig förbannad!

Förra sommaren blev jag av med mina nya solglasögon för 2400 kr (jag vet, ingen normal köper dom). Jag hade ångest men bestämde mig för att jag skulle vara glad åt mina nya solglasögon som jag hade haft råd att köpa. Dom var helt sjukt snygga men efter tre månader någonting var det någon som tyckte att han/hon (nämner inga namn) hade rätt att ta dom. Detta hände på min arbetsplats och med tanke på att jag inte var säker på att jag inte hade tappat bort dom själv vågade jag inte polisanmäla. Kändes lite känsligt att börja anklaga jobbarkompis vilket man gör automatiskt då. Jag kunde ju fortfarande ha förlagt dom själv. Jag var hur som helst väldigt ledsen, jag hade köpt dom åt mig själv, inte åt någon annan.

Var nere o strosade på grillnatta här i Bollnäs när jag möter min gamla jobbarkompis i MINA solglasögon! Hur har man mage att göra något sånt här? Det gör mig ledsen, förbannad och åter ledsen! Bara jag tänker på det har jag lust att plocka fram slagträt! Och någon annanstans sitter någon snorunge och skrattar för att dom lyckats med något OLAGLIGT!

Jag kan i stort sett bara konstatera att mina solglasögon kommer aldrig skona mig från solen igen. Dessutom gör det ont att någon jag åt lunch med ibland, någon jag hade riktigt trevligt med på rasterna, någon jag litade på snodde dom.
Jag ångrar något fruktansvärt att jag inte polisanmälde detta, skulle så gärna sätta dit denna person! Även viktigt att visa att detta inte är något jag accepterar!


En svettig bild på mig i Rhodos maj 08, i MINA solglasögon.

Har du blivit av med något? Utsatt för brott?

Skogsmulle gånger 2.

Jag och Anne har varit ute o traskat i skogen riktigt rejält, mör i hela kroppen. Så skönt att komma igång att aktivera sig lite. Har varit riktigt dåligt med det på sista tiden. Det är skönt att ha någon att gå ut o gå med. Promenaden blir lättare när man inte behöver fokusera så mycket på träningen utan man bara går o pratar med varandra. Vi var ute och gick i närmare 2 timmar så det lär väl ta lite på hullet :)



Efteråt blev det allbran-flakes med egenplockade hallon :)
A la Laila, anne ;) jag kan också ;)

2009-08-03

En snabb uppdatering nu innan jag på beordnan av mamma ska ta o städa toan ;D Tomas släkt kommer hit idag, ska bli trevligt samtidigt som man gärna hade slängt på sig bikinin och lagt sig i trädgården med tanke på det fina vädret :)




It spins me around!

Hade en fantastiskt mysig kväll med Nathalie igår! Jag lagade ihop en riktigt god middag som vi tuggade i oss medan vi pratade om allt senaste skvaller i Bollan. (Inte för att jag har koll på så mycket) Men det är skönt att få en liten update. Blev en film lite senare och mycket prat och skratt, en välbehövlig vänkväll!

Den här hösten blev inte alls som jag tänkt mig, ser ut som att jag kommer att flytta norrut vilket inte fanns i mina vildaste drömmar, var när o hur får bli en liten överraskning :) Tänk vad mycket det finns att göra när man ska flytta, måste ta tag i det här vilken dag som helst nu! Har faktiskt varit på lite auktioner och sett att det finns så mycket  gamla möbler man kan måla om och sen är dom hur fina som  helst!



Väldigt vackert men lite för kallt för mig. Sen är ju kortet taget så det blir lite dystert, men ändå.



Typisk möbel man kan hitta i alla möjliga färger på auktioner och second hand butiker. mysig bild.




Kan man få in hela sommaren i ett inlägg?!

Riktigt så illa är det väl inte men lite så. Hur som helst var min och Davids traditionella vecka på västkusten lika mysig i år! Älskar hamnen, färska räkor, saltvattnet, och alla vackra vyer. Riktigt god mat varje dag och mysfaktorn på stugan är riktigt hög! Dessutom den enda hela veckan på hela sommaren som vi får vara med varandra. Den är oslagbar!