Lägenheten

Japp, efter det här inlägget ska jag sluta tjata om lägenheten! ;) Men här kommer lite bilder iaf!


Mitt wonderbara kök :)


Och "vardagsrummet" typ det som är min lägenhet :)

Hejdå :)


Min rosa dååångel! ;)

Japp, min rosa dångel, (dongel) från 3 funkar felfritt än så länge. Hoppas det får fortsätta så! Nathalie har precis åkt hem. Josefin var här en stund hon med och de båda har förgyllt min kväll! Tack tjejer!

Ja, alltså blir det första natten i lägenheten ikväll! Det känns förjäkla bra! Imorgon blir det bilder då lägenheten är i stort sett klar. Förutom stearinljus o lite lampor o så :) Men myyys är det här bra nog! Hoppas på besök av Anne imorgon! Lär väl köpa nå bakverk åt na! Lite kött på bena skadar inte ;)

Natti!

Uuuh, olycklig!

Ja idag är jag olycklig och sentimental. Jag saknar min andra hälft så sjuukt mycket! Varför har tönten fått för sig att han ska bo i Stockholm? 30 mil ifrån mig! O inte nog med Stockholm så ska han studera i slöddertälje! Ojoj vad Bollnäs har mer att erbjuda än slöddertälje! Vem skulle inte hålla med mig om att KTH aint got shit on högskoleenheten i Bollnäs! KOM HIT ÄLSK!

Och ni som är sådär överkära i varandra, promenerar hand i hand, pussar varandra. Bara för att göra det klart: HÅLL ER LÅNGT BORTA FRÅN MIG! För jag vill också få pussas, ha någon som värmer sängen åt mig på nätterna och som finns där hela tiden!


I don't wanna face this world alone
Without you by my side
You're the only one that makes it feel like home
And I need you in my life
When you're not around I'm feeling
Like a piece of me is missing
When it feels like the day is closing in
Somehow I find the faith to make it throughWestlife är det bästa gud har skapat! Bara så ni vet! Adjö!


Idag är ingen rolig dag.

För er läsare eller för mig. För idag är en tråkig dag. Har varit på sjukan på morgonen. Senare väntar att jag ska hämta mamma på jobbet och åka och hämta ett soffbord som står hos min mormor och morfar som senare ska fraktas till min lägenhet.

På schemat dessförinnan står PLUGG! Ett kompendium på 70 sidor om genusantropologi samt en 304 sidor lång bok om genusskapande hos gymnasietjejer. Sedan även en föreläsning.

Måste bara säga att jag har helt missat att robert pattinson (pattison), har hittat alternativa stavningar, var med i Harry Potter. Mm det var stort i min värld!

Får väl se om ni får höra något mer framåt kvällen om min omåttligt intressanta dag :)

Snart så!

Jodå, sakta men säkert börjar det att ta form nere i min lägenhet! Soffbord och Köksbord som saknas bara och sen självklart lite jobb på myskänslan men det får komma sen!

Ska ner på stan en sväng med Josefin nu, måste köpa en antennkabel t.ex. och även kanske någon fin krukväxt att ha i köket!

Nu får jag väl ta och bjuda på några lägenhetsbilder. Men det är långt ifrån klart!


Älskar verkligen fönstret och snedtaket i köket!


Såhär blev då gardinuppsättningen ;D utanför skymtar ni min enorma balkong ;)


En höstig fredag!

Vaknade vid 8, (inte frivilligt) ringde ner till vaktmästaren på GHG bostäder och frågade om jag kunde komma i eftermiddag o hämta mina nycklar istället och det gick bra, sweet! Låg kvar i sängen o myste till kvart i 9. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen har jag seminarium. Sjukt nervös, är redan inställd på att bli sågad.

Efter det framåt eftermiddan åker jag och mor ner på stan för en eftermiddagsfika och lite mätning i nya lägenheten. Ska bli så kul att få titta igen utan alla saker där och få granska den riktigt rejält ;D

Tråkigt utan bilder jag vet, men bror kommer med min kamera ikväll så ni får försöka hålla er tills imorgon! :)

Pizza ikväll, jag har suktat efter snabbmat alldeles för länge nu, wiiie :)


Begravd i måsten!

Ja ni, idag är en riktigt köttig dag!! Jag läser alltså socialantropologi för er som inte vet det. (jaja, slå upp det då). På distans från högskolan i Dalarna, o inte ska jag klaga för det är väldigt intressant. Men, idag ska jag alltså läsa 4 stycken "pdf-böcker" om släktskap varav 3 st är på engelska. Och nu snackar vi inte fraser som I´m 20 years old and live in Sweden. needu, vi snackar: "heart of kinship, marriage has been relegated to the status of a quaint custom relevant to particular societies, rather than to universal truths." Och så fortsätter det i 180 sidor! Men smart som fan som jag är så rullar det på riktigt bra! Dock har jag en del kvar.

Imorgon förmiddag ska jag hämta mina nycklar! Japp, jag ska bo helt själv för första gången i mitt liv och jag läängtar!! Gjorde världens fynd igår! Nämligen en hel assnygg soffgrupp på Jysk för 4000!! Dock får jag inte plats med 3-sitsen så den säljer jag också har jag fått en 2-sits gratis! Så fiffig är jag. Även ett köksbord för 50-laapen på röda korset har inhandlats! Och en rosa toaborste :) Det är väl ungefär vad man behöver va?

Idag blir det inga bilder varken på mig eller annat! Jag är nämligen klädd i min mammas gråa adidaströja och ett par ruskigt fula mjukisbilder. Håret är otvättat och smink kan jag knappt stava till längre. Men bättring på den fronten är på gång! Orkade bara inte idag ;D Men ni kan få en bild på min rosa toaborste, ja den är fiin!!

 

Som min kära vän Anne uttryckte sig: Den kommer inte vara rosa och vit länge till ;)
Mohahaha, Discusting! ;)


Suger på att blogga..

Ja det gör jag då helt klart! Men, för 17hundraelfte gången så säger jag: I´ll be back ;) Haha tror ni på det? Det gör jag iaf, till en viss del! På fredag får jag min nya lägenhet i Bollan. Det ska bli sjukt spännande! Så då ska ni få se bilder o grejer. Har precis haft ett grupparbetesseminarium. (take that for a word) . Det var helt okej, diskussioner kring en islamsk friskola. Muy interesanto!Ska ner på stan med mor en sväng senare. Ska även försöka få med henne på röda korset, kanske hitta något helt okej köksbord att måla om. Svart eller vitt?

Adios!