Jäkla rubrikh*lvete

Idag är det söndag som många utav er vet, många kanske märker det på den dunkande huvudvärken och på den ej så välkomna ångesten. Men, jag mår finemang! Första sovmorgonen på 7 dagar och jag vaknar upp och ser ut som någon har misshandlat mitt ansikte. (Detta påverkar ju då inte hur jag mår vill jag bara påpeka!) Mina ögon är svullna som sjutton och jag ser grå och blek ut i fejan! Men inte deppar jag för det! Dieten är nerslagen, utkastad, spottad på och till slut trampad på! HA!


Glömde jag förresten att nämna mitt feta hår? ;)


Gaalen

Det enda jag kan tänka på just nu är smaskiga muffins, underbara gräddtårtor, lockande godispåsar och fettdrypande chipspåsar! Jag är sååå sugen på allt gott förutom all skit som jag måste äta.

Idag är ingen rolig dag.. Hungrig, sur o allmänt pessimistisk!

Diet

Ja, just nu befinner jag mig på diet. (absolut inte för att gå ner i vikt) utan snarare för att försöka få min mage så normal som den kan bli =/ Den här dieten består av ris, kyckling, vit fisk, skalade äpplen, quinoa, riskakor, morötter, avokado, bär, olika frukt och kanske lite mer. Hur som helst så är det vidrigt! Jag fick trycka i mig lunchen idag då jag höll på att spy av fisken och riset. (har aldrig tyckt om vare sig ris eller fisk) Men jag hoppas att magen börjar bli bättre snart så jag kan lägga till lite saker o se hur det går ;D Ja, så roligt har jag det för tillfället. Känns inte som att jag gör något annat än att äter! 5 gånger om dagen.. Och dricker så in i helskotta med vatten så jag kissar typ 17 gånger om dagen!

Mammas Tomas har åkt till Göteborg idag så därför tänker jag spendera slutet på veckan och helgen hemma hos henne :) Hemskt mysigt, men några goda middagar lär det ju inte bli som det ser ut :)

Det var allt för idag, nu ska jag ta tag i mitt berg av disk.

See ya!

Ångest?

Det känns som att jag hela tiden går och väntar på att livet ska börja. Men vad är det egentligen jag väntar på? Jag trivs och jag gör saker men ändå har jag den gnagande ångesten i mig som säger gör mer, gör mer. Våren känns som en transportsträcka fram till sommaren då jag förhoppningsvis slipper ångesten och tar dagen som den kommer. Jag vill bli frisk i min mage och göra allt som alla andra kan göra istället för att sitta hemma med min nu etablerade vän ångesten. Det är fruktansvärt tomt, livet känns utsuget ur mig ibland. Men jag lever för lyckan som kommer och lyfter upp mig i en luftvirvel ibland och det är då jag välkomnar livet igen!

Och solen smeker mitt ansikte genom fönstret och lockar på mig nu. I´ll be there in a moment. :)

Puss på er

Rubriker är inte min grej!...

min uppdatering är ungefär lika frekvent som,.. ja, jag kom inte på något bra så det där skiter vi i! Tror ni förstod poängen iaf! Det har hänt en del här hemma hos mig sen sist, David var här och det var mysigt som vanligt! Jag och mamma har bokat utlandsresa, jajjemän den 15 juni bär det iväg till Mallorca! Jag har fått sommarjobb vilket jag är extremt nöjd med! Skönt att tjäna lite pengar nu så här när elräkningen och restskatten kom på samma tid! Får iofs ligga ute med pengarna men jag tjänar ju ihop dom sen iaf! Jaja, bara att hosta upp men satan vad det kommer att kännas i plånkan!

Idag fick jag hem ett roligt paket, nämligen detta:

Smink från eleven.se :)

Nu är det jag och godispåsen och tvn som ska umgås ikväll. Imorgon blir det en myskväll med Josefin och Anna
Puss på er!


Min måndag!

Ser ut såhär....Sen vid 7 kommer Davvebavve hit! :)
Puss hej

parteeeyNu blire inge mer för ikväll :) puss på er!


Låååångfredag.

Efter en mycket psykande hemresa igår så är jag hemma i Bollnäs nu. Påskliljan står på mitt soffbord, (helt mupp ser det ut eftersom krukan jag hade hemma va för liten så halva plastkrukan är ovanför den riktiga krukan) Comprende? Men hemskt fin iaf! Och kanske lättare skött än ett bonzaiträd! Helt klart...

Ska stoppa i mig lite lasagne som snurrar runt i micron as we speak. Sedan kanske en dusch och dra på sig det snyggaste jag kan hitta i garderoben och sen drar jag UT :)

PUSS