Jaså?

Det här är så fascinerande så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Expressen.se


Åh herregud.

Ikväll smäller det, gympremiär! Behöver jag berätta hur nervös jag är, behöver jag berätta hur töntig jag tycker att jag är? Men det är faktiskt såhär att även om jag är smal så är jag lika otränad som den tjockaste människan i världen. Finns inte tillstymmelse till grundkondition, jag lovar!

Men det är väl på ett gym man gör något åt den saken? Nu ska jag sluta vara en tönt och morska upp mig. Jag kommer vara den mest vältränade i hela världen, ska vi säga om ett halvår?

Nu ska jag kila ner o hämta upp min tvätt! See ya!


En liten hälsningEn liten mupphälsning tills vidare. Drar iväg och fikar med bruttorna om en stund.
Hujj!


My crib!

Tänkte att ni förtjänar lite bilder på min nya lya! Slog i huvudet rejält i sängen medan jag fotade, men heey vad gör man inte ;)Min lilla kökshörna :)Min soffhörna med en död växt i fönstret, dags för en ny?


Mitt underbara sovloft!

Yes that´s it!


Arg..

Ja, nu är jag arg på mig själv! Jag hade guldläge idag men jag slängde bort det, som att missa öppet mål. Nu klurar ni på vad sjutton jag pratar om. Och det kära vänner, ska jag berätta, jag hade chansen att visa er sveriges fulaste frisyr idag. HÄR, i min blogg! Men nej då mitt scoop gick käpprätt åt helskotta eftersom jag inte vågade ta upp mobilen och fota denna personen bakifrån då rädslan att han skulle vända sig om och konfrontera mig var för stor. Men, jag var på väg, men precis då stannar han med sina sjuttioelva pantpåsar för att vila? Och jag kan ju inte gå framför honom o fota. Min besvikelse är enorm!

Idag är en fruktansvärd dag! Jag har mensvärk och vill dö! Jag känner mig som en val!


Jag stannar där jag är!

Hur mycket tanke jag än lägger bakom mina blogginlägg så blir det bara skit i vilket fall. Jag har sagt det förut och säger det igen. Varför ska jag uppdatera med saker som inte är intressant att läsa? Antingen lever jag ett ofantligt tråkigt liv eller så är jag fantasibefriad, vilket jag reflekterat över många gånger och kommit fram till att så är det nog. Jag är nog lite smått schizo också är jag rädd. Om jag är ensam för länge så inträder det en våldsam hysteri i min hjärna, jag måste få träffa en människa. Men när jag då är på väg att träffa någon så infinner det sig ett annat behov, nämligen behovet att vara själv. Just nu sitter jag själv med melissa horn i öronen och njuter. Men skulle jag göra det i mer än en eller högst 2 dagar får jag panik. Men detta kanske inte är schizofreni..? Det kanske bara är normalt?

Jag vet vart jag ska, du säger att du varit där. Men du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är.

Semestern är slut..

Inte för mig och David men för alla andra verkar det som. Färjeköerna som brukar kunna vara kilometerlånga under sommaren har nu reducerats till någon enstaka bil och linjebuss. Solen lyser med sin frånvaro ;) och det är allmänt dött på parkeringar runtomkring här. Känns lite ödsligt men inte gör det oss någonting. Vi njuter som bara vi kan ändå! David står i köket (!) och håller på med laxen, västerbottenpajen och allt annat smaskigt som ska sköljas ner med vinet ikväll. Hade tänkt mig att jag skulle gå ut i trädgårn och plocka lite björnbär och äta det med glass men vi får se om det orkas med. Idag har varit en rekreationsdag och det behövdes tror jag, i vilket fall har inte vädret bjudit in till något annat heller så! En liten promenad samt en biltur till fiskebäckskil har vi åstadkommit iallafall.

Westcoast baby!

Jag och David är framme vid stugan på västkusten. Helt underbart! Nu väntar en vecka utan att göra något vettigt alls! Vi har nyss tittat på en film och nu blir det väl sängen snart. Väderleksprognosen visar regn, regn och åter regn. Möjligtvis fint fre lör så det hoppas vi verkligen på!

Sov i borås inatt och grillade hemma hos pappsen igår kväll,. hemskt mysigt!Många mil blev det, och David satt bredvid o var aptrött efter "fylleorinetering"Pappsen står för grillandet! :)


Nej det förstår jag! Frågan är bara varför...

lgim0117 (MMS)

Nej det förstår jag! Frågan är bara varför någon skulle vilja ha en? Ge mig istället en osynlighetsdräkt! Det vore något de :)


hurtigjohanna.blogg.se?

Funderar på att byta bloggnamn, vad tros om det? Jag är nämligen hurtighet personifierad för er som har missat det! Nej nu gick jag nog till överdrift, men tanken är att jag i höst efter flytt till Uppsala ska spendera all min lediga tid på gymet!? Jag har tjuvstartat dom senaste dagarna och speciellt idag då jag kånkat runt på säng, 2-sitssoffa och 3-sitssoffa! ( Med lite hjälp från Tomas och Anna.. men bara lite hjälp! ) Att åka hiss har jag också kommit fram till är en lyx som borde tas bort! Tänk vad hurtiga vi skulle vara om inte hissar fanns, skulle då övervikt förekomma? Nu tänker ni, (eller inte alls) på alla amerikaner som jobbar på 27e våningen. Men, med 27 donuts om dagen så krävs det trappor i 27 våningar! (För alla amerikaner äter 27 donuts om dagen, mmhmm!) Hur som helst så beror ju inte mitt avståndstagande från hissar på att jag är en hurtig människa, nej nej, det beror på att jag är livrädd!  Jag håller alltid andan hela vägen upp! (Förstå då 27 våningar, jag skulle bli mästare på att hålla andan.) Nu blev det ett vandrande inlägg detta men det blir alltid roligare så!I´m not confused, I´m just well mixed (Jag har det i generna!)


Jag är död! Jag flyttar aldrig mer! Och om...

lgim0116 (MMS)

Jag är död! Jag flyttar aldrig mer! Och om jag av någon anledning måste så blir det flyttfirma! Så är det ba! Glajjorna unnade jag mig idag! Japp :) Ett bra beslut :)


I väntan på inspiration!

Igår va de dags för årets första (brukar man ha fler än en?) kräftskiva! Den brakstora kräftskivan bestod till slut av mig Josefin och Natalie! Lika bra de tycker jag! Hade en trevlig dag med Josefin i Uppsala först där det blev en del inhandlat, mycket fint! Har burit kartonger hela dagen och är helt slut så imorgon åker jag och mamma till Uppsala igen med ett helt lass kartonger! Rubriken syftar till att jag har ingen aning om vad jag ska berätta för spännande för er! Helt enkelt så bjuder jag på en bild istället,.. Den är för jäkla snygg!


Dagens I-landsproblem

Irlandsproblem? Inlandsproblem? Nej, dagens I-landsproblem! (Möjligtvis Inlandsproblem men icke Irlandsproblem). Ska jag äta max-mat eller pizza ikväll för att fira att jobbet är slut för i sommar? Mmm, det kan man klura på! Max har ju numer en stolpe till förfogande för alla el-bilsägare och det är ju helt klart lockande?

Vi har som sagt fortfarande lite "röd-grönt" att ta tag i - okänd (för mig okänd alltså)

Let it just be over!

Japp nu är det som att jag får hålla i mig själv för nu är jag långt fram i tankarna (vilket jag oftast är) och det stressar mig! (vilket alla vet att jag också är duktig på!) Stressa! :) Det är lite av mitt mellannamn, Johanna Stress-Malm. Ska jobba dom här 2 dagarna nu sen händer allt de roliga! Uppsala here I come!

 


Synonym till klantig?

Jag har gjort det igen, då och då lyckas även jag med mitt annars intelligenta huvud att fucka up. Igår satt jag nämligen och pillade på mobilen (pill är min favoritsyssla). Så jag tänkte att jag skulle prova på att mobilblogga. Jag valde en hemskt tjusig bild i mina filer och tryckte sen på "blogga om det", webbläsaren öppnade sig och jag fortsatte att trycka okej och tänkte att någon gång borde det komma upp att jag ska logga in på min blogg eller så..... Blogginlägget har publicerats.... Hmm var då egentligen? Såg på mobilskärmen att bilden hade lagts på någon konstig blogg som hette my mobile blog. Sket i det vid den tidpunkten då jag inte hade ork att pilla med det. (Hade helt enkelt pillat klart för dagen! :) Gjorde om proceduren idag i ett försök att få någon webadress till denna mycket mystiska blogg som jag har skapat. Hittade den och nu har jag bloggen. Men har ingen aning om hur jag loggar in eller får bort den från internet. Någon slightly more begåvad människa som kan hjälpa mig?

Sen fick jag den enormt tjusiga adressen : hitoil378.blogspot.com.. Behold the masterpiece!

It´s a new day


Har jobbat i snart 5 veckor, tre dagar kvar och det känns som att tiden går långsammare än någonsin när man börjar få vittring på att det snart är slut! Jag har trivts jättebra på jobbet men ska inte ljuga om att det känns enormt skönt att få "sommar". Jag är lite smålat ;) Har hunnit med en hel del men orkar inte dra det för er då det är ganska ointressant. Idag blir det inget långt inlägg men jag dedikerar detta till Anna W, min trogna läsare! Även Josefin,.. hoppas jag?