Hahaha...

Ja, jag behöver inte säga så mycket mer än titta på filmerna!! Att Anna-Nicole Winter har tappat all självinsikt är ju helt klart.. Frågan är om hon någonsin har haft någon? Hon är inte ens B hon är någonstans bra mycket längre ner på bokstavsskalan!


Vs.

My life could be the most boring ever...

Iaf att läsa om! Idag har jag kollat på en prinsessas dagbok 1 och 2 haha! Mellan dessa två filmer har jag varit på apoteket och mataffären! wiiie! Imorgon ska jag jobba någon timme på mitt sommarjobb! Får vi se hur det blir. Ja det var allt för idag.. Folk borde få betalt för att läsa detta!

Puss på er!


Kräfta?

Ja kära vänner, igår låg jag och solade på granberg hela dagen, totalt omedveten om att solen faktiskt kunde ta någonting på mig med,... Resultatet:Ser väl kanske inte så farligt ut, men tro mig, jag är SJÄLVLYSANDE! :)


En dagens?En dagens?
Jag ser iallafall ut såhär idag, ska strax dra en repa på bolaget o köpa lite vin o sen är förhoppningen att ligga i en solstol uppe på granberg hela dagen! :)

Hoppas ni får en bra dag!


Jag går med dig överallt..Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär

Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig

Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt

PUSS


Hur sjukt är detta?

Det här är en film från någon jättestor danstävling i USA och tjejerna är 8 och 9 år! Dom är visserligen jätteduktiga på att dansa men vad fasiken.. kolla kläderna och dansen!!