På mammas jobb...

Sitter hos mamma och väntar på att det ska bli tid för avresa till Uppsala. Ser fram emot familjemys o fet mat! Har suttit nu och försökt ta ett bra kort med mammas webbkamera. Hur gick det då? bajs! Den sämsta webbkameran ever. Såg ut som ett spöke, det gör jag också iofs för vem orkar gå till ett solarium? eller smeta in sig med brun utan sol typ varje dag och skrubba som en idiot för att inte se ut som bollnäs bandys maskot. D.v.s. en bandyboll. En bandyboll är orange, alltså så som jag skulle se ut om jag inte skrubbade mig och donade en massa innan jag tog på mig bus. Förstår ni?

 

Därför tänkte jag bjuda på en bild från den tiden när jag orkade hålla på me sånt där, sola och fixa naglar o grejer. färgade håret gjorde jag nog lite oftare också. en gammal bloggbild:

 

haha, posen och allt annat är under all kritik, men naglarna o brännan kan man inte klaga på! ;)

 


A photo can say a thousand things...

Idag saknar jag alla mina gamla bilder som har kommit bort. Hade hundratals som bara är borta och jag sörjer. Jag är en nostalgisk person! Älskar gamla låtar, gamla bilder och allt annat som får mig att tänka på allt roligt och tokigt man har gjort. Det är underbart!

 

Annars är det en ganska tråkig dag. Spotify går på högvarv, just nu, the fray - you found me. Pluggar arslet av mig för att slippa plugga i helgen eftersom fyra arbeten ska in på måndag.

 

Bjuder på en bild på min fot, lite somrig sådär. (Egentligen för att det är min blogg och jag kan stoppa in vad jag vill!) För er som inte gillar fötter - TITTA BORT NU!

 


fotolekar...

Idag har jag lekt med skärpedjup. Hur roligt som helst. Några resultat? Ett fåtal här:

 

 

 

Älskar min kamera!

Morgnar som denna..

Önskar jag att jag drack kaffe. Trött, huvudet hänger inte med i svängarna riktigt. plugg, plugg och lite mer plugg och jag vill bara ha jul nu. Fortfarande hemma i Bollnäs vilket är underbart. Saknar min andra hälft.

Hemma i Bollnäs...

Bion var amazing, så också sällskapet! :) Hade en jättemysig kväll och dag på stan med Josefin och Anna! Helt underbart. Sedan blev det tåg hem till Bollnäs på fredag, möttes av exotisk planka till middag och det satt som en smäck. Johan kom också hem så det blev lite presentöppning för honom eftersom han fyllde år i torsdags. Idag blir det familjemys och det är väl det bästa som finns. Få komma hem och vara med familjen! Ikväll blir det födelsedagsmiddag för Johan så det kommer väl lite folk. Nu ska vi strax dra oss ner på stan en stund :)

 

 

 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen :)

Hujj!


HP!

Ikväll smäller det, Harry potter, bio, Uppsala! :) Håller på att fixar till mig nu i väntan på Josefin. 16.51 anländer Westlund till stationen o då är det väl bäst att vi står där så vi kan kramas (primärt se till så att Anna inte hinner gå vilse innan vi är där).

 

Ska bli grymt att se filmen. Sedan blir det väl nördsnack hela kvällen. Men vi är Harry Potter nördar och har alltid varit! Ska bli så mysigt att få sovsällskap inatt och sen bär det av till Bollnäs imorgon!

 

Hej då på er!


Ännu en favorit...

Har låtit bli att titta på så mycket bättre, det heter så va?, enbart på grund av Di Leva. Jag står inte ut med karln, inte ens att se han. Samma med Peter Stormare och Christer Sjögren. De är mina absoluta hatobjekt. Men, septembers tolkning av mikrofonkåt är så brutalt bra! Jag älskar´t!

 

 

Petra är ju inte lite snygg heller! Gudomligt vacker!


Svårt att välja!

Ibland är det fruktansvärt svårt att prioritera. Jag menar, vad skulle ni välja? Nya Elle som ramlade in genom brevinkastet imorse eller typ 70 sidor xml-kodning där det mesta skiter sig ändå!?
Men jag har faktiskt suttit med kodningen och övriga uppgifter sen 8 imorse så nu är det dags för Elle, naturgodis o tända ljus. Ska bara kila ut med soporna som luktar ännu lite äckligare idag ;)

 

Adjöken

Mixin’ vodka with caffeine....

Totally meaningless day, har pluggat rumpen av mig och det mesta är helt ofattbart. Lagat den smaskigaste köttfärssåsen hittills. Inte varit utanför dörren, inte ens med soporna som börjar lukta lite skumt. Mohaha! Haft hantverkare här i cirka 2 sekunder sen var dom borta. Insett att jag har en klasskompis i huset bredvid. Min dag i korta drag.

 

 

Saw the world turning in my sheets and once again I cannot sleep.
Walk out the door and up the street; look at the stars beneath my feet.
Remember rights that I did wrong, so here I go.
Hello, hello. There is no place I cannot go.


Pissdag...

Pissdag, pissväder, pisskola, pissuppgift, pissvärld helt enkelt!
Kanske återkommer ikväll med mindre negativitet!

Söndagsmys

Har varit iväg på fyris o haft lite söndagsmys med Anna. Simmade några längder men det var bara en sidosyssla, egentligen ville vi bara krypa ner i bubbelpoolen. Den var dock alldeles överfull så vi äventyrsbadade lite! ;) sen blev det en stund i bastun med clementiner. Supermysigt!

 

Annars en väldigt lugn helg, skönt!

Varför jag aldrig kommer att bli en toppbloggare...

Det är helt enkelt därför att:

 

1. Jag ser inte ner på unga mammor, jag har inte egna inbyggda krockkuddar och heller inte en död bäver på huvudet "för volym" (som jag förresten bara ÄLSKAR)!

 

2. Jag är inte skitsnygg och halvmarockan! WHY? :´( Dock samma kiss och bajshumor men det verkar man inte komma lika långt på!? Återigen, WHY?

 

3. Jag är inte Asiat, typ 1.50 lång och jag skulle få krupp av alla små rosa och bara hysteriska grejer. Gah. Är alla asiater lika hysteriska eller är det bara en sån där fördom?

 

4. Kristendomen och kristna är inte så hemskt skojiga att driva med.

 

5. Jag är inte tillsammans med The challenge boy, eller är det egentligen the challenged boy?! Och jag kan inte påstå att detta sänker min livskvalitet märkvärt.

 

Tack för mig...

 

Update: Glömde att skriva att detta är alltså ironi och humor. Glömde att alla ska ta allt så förbannat bokstavligt på internet!

En gammal goding..

Bjuder på en gammal goding såhär på lördags"morgonen"

This is me, us now!

Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre, för o o o ooh oss

Under konstruktion!

Japp, jobbar för fullt gör dom mina små tekniknissar! Vilket i det här fallet är jag. tack hej.