det klart bästa med att vara lite mysbakis!

lgim0122 (MMS)

det klart bästa med att vara lite mysbakis!


det här med muffinsbak är inte min grej ty...

lgim0119 (MMS)

det här med muffinsbak är inte min grej tydligen! Josefin, var är du när man behöver dig!?


Johannas pryl-önskelista

Om någon sitter på förjäkla mycket pengar där ute någonstans så får ni gärna skänka litegrann. Jag menar jag gör mig själv till ett charitycase här men stolthet är inte heller min sak, det får andra pyssla med. Det finns nämligen mycket roligt jag skulle vilja köpa! Titta bara här:
En iPad har jag egentligen ingen nytta av, men hur ofta följer ett ha-begär någon logik? Det skulle dessutom ta mig år att klura ut hur den fungerar, men hey, den är ju cool. Right?

Min nya vän titthålet

I min gamla trappuppgång var det öken, det mest spännande som hände var ner gubben i lägenheten bredvid gick ut på sin dagliga promenad. Men här damer o herrar händer det grejer, jag (patetisk som människa) springer som en iller (helt ok liknelse tycker jag) fram till titthålet och spejar så fort jag hör ett ljud. Alldeles nyss fick jag underhållningen av ett par som skulle stoppa in något stort i hissen. Ville inte öppna och titta vad det var så nu får jag nyfiket gå och tänka på vad det var för spännande dom skulle ha ner i hissen. I vilket fall var tjejen inte speciellt glad märkte jag. Så roande vardag har jag. Om ni vill är ni varmt välkomna att komma till mig och ha titthålsbio. Jag garanterar inte några roliga händelser. 20 kr! Ring o boka!

Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka.


Sudd..

Städar, molnen skingras medans. Känner bara en enorm lycka, lycka över små ting. Man är unnad välmående, vänner och kärlek. Jag blir påverkad av min omgivning. Jag tycks försvinna, inte lyssna men jag finns här, bara fångad i eufori. Ramlar alltid, men inte den här gången. Den här gången går jag dit jag behöver.  

Babbel..