Sommarens resaBehöver jag säga hur mycket jag älskar att vara utomlands? Mamma och jag åker varje sommar. Har blivit en tradition nu och vi har det så jäkla mysigt när vi drar iväg. Vi har varit i Bulgarien, på Zakynthos, på Mallorca och i år har vi bestämt oss för att vi ska åka till Kroatien. Längtar som en tok! Någon som varit i Kroatien?

Vår/sommar shopping!

Åh, min kropp och hjärna suktar efter vår och värme och sommar! Vill slippa klä på mig så inte en gnutta hud syns. Vill kunna slänga på mig bikinin. Gå ut på morgonen och känna värmen. Vill ha grönt gräs, jordgubbar och allt annat som kommer med sommaren. Just nu väntar jag på att Elin ska komma ner till Uppsala, då jäklar ska det vårshoppas! woop, woop! Men jag får hålla på ett par dagar till!
Det här är bara liiiite av det jag gärna skulle ha i sommargarderoben!!

Ger Notting Hill en andra chans

Ja, kvällen spenderades framför melodifestivalen och nu spenderas den framför Notting Hill. Jag har så svårt för Hugh Grant. Han är vidrig ju! Har sett den en gång innan och tyckte att den närmast kunde jämföras med något avskyvärt, motbjudande. Ja alla ord med negativ betydan som jag kan komma på. (Det kan bero mer på Hugh Grant än filmen)

Men nu är den helt okej, om jag försöker bortse från att Hugh Grant är med i filmen, vilket är ganska svårt eftersom han är med i varje scen.


Så ja, nu vet alla hur illa jag tycker om Hugh Grant. Mission accomplished!