Bekväma av oss..

Hade storslagna planer idag, middag ute och en bio,.. Men istället blir det räkor hemma och någon film i soffan istället. Inte mig emot, jag är en bekväm jävel. Tror någon måste börja dra med mig ut på rajtan-tajtan. Inte normalt för en 22-åring (som jag är nu). Jag ska ändra Josefin, men jag orkar inte nu!
Här är räkorna vi ska förtära i afton...
Och här är han jag ska förtära dom med, den bästa pojken i världen.
Peace out!

Lazy day,... BIRTHDAY

Hell yeah, idag är det min födelsedag! Tyckte att klippet kunde passa in. Hoppas David tar disken när han kommer hem. För jag tänkte då inte göra aanythiing!

Hej lugg!

My masterpiece! Enjoy!

When i get sick, i just stop and be awesome instead...


You wing it

Ännu en värdelös måndag, plugg. Men så tänkte jag liva upp dagen med att klippa mig. Helt själv. (med hjälp av en sax också då)
Intressant? njae, men om ni inte ser mig på några veckor så har jag berättat varför iallafall! Vad vet jag, jag kanske slänger upp en bild sen på mitt mästerverk. Beror på the outcome.
David har gömt paket till min födelsedag i lägenheten, behöver jag berätta hur sugen jag är att leta efter dom? Är som det morala dilemmat om man ska läsa någon annans dagbok eller inte. Tyvärr är jag för moralisk! Inget paketletande. Han måste ha gömt dom rätt väl, keep in mind att vi bor på 27,4 kvm. Och jag har inte snubblat över dom än.
Nu till saxen!

Söndag

Söndag, jag vaknar med svullna ögon, huvudvärk och täppt näsa. Vet inte om jag har varit förkyld i typ 4 veckor, har pollenallergi eller om det är för att jag har slutat med mina mediciner.
Men, glad är jag för det ändå, jag ska ju få sällskap av Josefin på stan och vädret kunde ha varit sämre :)
Dessutom blir det födelsedag om 4 dagar!, och London den 6e juni! Life´s good!
Såhär glad blev jag förra gången i London när man tydligen får stor istället för mellan som standard till alla mål.
Hur kan man inte gilla det?

Inte ropa hej förrens man är över bäcken? (eller innan klockan slagit över)

Men det gör jag ändå, inte gick jorden under idag heller mina kära vänner.
Har med min pojkvän spenderat dagen på en filt på en gräsmatta med en värmande sol. David hade öl, det hade inte jag. Jag tycker inte om öl. Men solen sken o de va förjävla gött. All good in the hood.
Peace out!