Total confusion...

Jag både älskar och hatar den här tiden, sen vår. Man har allt man önskat sig länge framför sig. Löftet om sommaren och varma kvällar med bad och skratt. Men samtidigt blir jag så fruktansvärt stressad och det känns som jag bär hela världens bördor på mina axlar. Just nu är det projektarbete, laborationer, tentan kryper sakta närmare. Näe Usch, just nu orkar jag inte mer än att bara finnas. Hoppas det räcker för de flesta.

Sitter och väntar på David som jobbar sent idag. Kvällen bjuder på gastronomisk storhet i form av falukorv o potatismos. Men det finns ju värre saker.


Vill bara på slutet tillägga att jag saknar min mamma nå sjukt! Tack o hej!Valborg, labour day, whatever u like to call it...

Valborg var ungefär lika överskattat som vanligt. En massa folk i parken vid ekonomikum som man mest vill nita för dom är fulla och dryga! Full å dryg på häsingemål. Men vädret var ju helt underbart så jag och David slog oss ner på en filt o åt bullar medan de andra söp. Kvällen var å andra sidan jättemysig med grillning på innergården med underbart folk. Men sedan när vi drog härifrån sög det igen o kallt var det på natten också så.

Kort å gott, valborg i Uppsala kan man klara sig gott utan också!I´m out!