Tillägnat inlägg

Ikväll vill jag skriva ett inlägg tillägnat alla människor som inte kan stava till åtminstone. Det heter varken åtminstonde, åtmindstonde, åtminstonne eller åtminstånde! Capishe?
 
Det var bara det jag ville säga. Tack för mig!

Less på internet och världen!

Som så brukar så tog jag imorse upp min mobil och gick in på aftonbladet.se när jag vaknat. Oftast är det nyheter i allmänhet som jag läser och sedan kanske jag reflekterar en del över dessa men det stannar där. Idag kändes det dock som att bägaren rann över i och med följande artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16042387.ab ! Och jag blir helt ärligt så less att alla mina kroppsdelar tar en stor suck och det känns som att hela jag imploderar fullständigt!
 
Jag brukar ytterst sällan (läs aldrig) orka bry mig eller ta ställning. Och detta är inte för att jag är lat eller har svårigheter med att uttrycka mig och mina åsikter. Nej, detta har med att göra att jag anser att vad jag än gör eller säger så kommer det inte påverka mänsklighetens DUMHET!
 
Artikeln som fick mig att känna på det här viset menar att den gamla barnboken, som jag vuxit upp med, Folk och rövare i Kamomilla stad, visar på högerextrema ideologier. I nästa mening påstår då en svensk teaterregissör vid namn Sofia Jupither att boken visar barn att om man inte har det man behöver så kan man kidnappa någon. Karaktärerna i boken kidnappar nämligen en kvinna då de behöver ha sitt hem städat. Hur kan man kläcka ur sig något sådant? Jag blir såååå IRRITERAD!? Menar du (Sofia) att om man har vuxit upp med denna bok så kanske man kidnappar någon för att man behöver något? Hur kan man ens komma fram till den tanken? Jag är så less på det som enligt min åsikt är huvudproblemet här, nämligen att det alltid nu för tiden är någon annans fel!
 
Om jag kidnappar någon nu då för att jag behöver något, ska vi skylla det på en barnbok? Ungdomar tar överdoser på knark och helt plötsligt är det familjemedlemmarnas, skolans eller samhällets fel? Likadant med människor som utför kriminella handlingar?
 
Jag är inte så naiv att jag inte förstår att det finns nyanser av allting. Men, någonstans så måste väl jag som individ vara ansvarig för att lära mig att det inte är okej att kidnappa någon? Jag som individ måste vara enskilt ansvarig om jag väljer att stoppa i mig knark. Ingen annan har ju tvingat mig? Jag som individ måste ta ansvar för de kriminella gärningar som jag gör.
 
Sluta dumförklara människor och påstå att vi inte är intelligenta nog att själv veta vad som är rätt och fel! Jag blir fullkomligt galen!! Och ta ansvar för sjutton!
 

Babbel

 
Klev upp och skulle skjutsa David ut till E4an imorse där han skulle bli hämtad av jobbarkompisar. Plusgrader, snö och slask och inge trevligt alls! Precis när jag ska gå in genom dörren så får jag den största regndroppen ever i ansiktet. Kul!
 
Gick och la mig igen när jag kom hem och vaknade för en stund sen. Hade ont i halsen och ont i huvudet något brutalt och det kändes som att jag behövde dom där timmarna sömn (låtsas vi i alla fall!).
 
Var till Stockholm en sväng igår till Davids pappa och sambo och åt lite med hela familjen. Davids storasyster med sambo kom också ner för hon ska åka till sydamerika i några månader. Jag skulle också vilja åka iväg men nu har vi ju varit på både Kanarieöarna och Irland på ganska kort tid så det får väl duga ett tag :)
 
Idag får det bli en lugn dag, ska se om jag kan få tummen ur arslet och städa lite men det tvivlar jag på!
 
Bjuder på en finfin bild från nyår!
 

New years

 
2013 alltså, tar alltid ett tag att inse att tidigare år tagit slut. Man skriver alltid fel en viss tid. 2013, jag blir 24 år, hur hände det? Känner mig för det mesta som en tonåring och får panik när jag inser att det är de som är 10 år yngre än jag som nu är tonåringar. HJÄLP!
 
Kände visst av någon slags vuxenhet idag ändå då jag bestämde mig för att prova en kopp kaffe med mjölk till frukosten. Blev brutalt slagen i ansiktet av smaken återigen. Hur kan människor hälla i sig det? Det går ju bara inte?! Det verkar dock vara någon slags initieringsrit för att accepteras av den vuxna befolkningen. "Nähe, du dricker inte kaffe alltså?"  - Nej det gör jag inte. Skit samma!
 
Ska ta tag i dagen nu,..
 
 
 

Nyligen hemkommen

Kom hem från Irland i fredags och sedan har det bara varit jobb hela helgen! Snorar och snörvlar med en igentäppt hals och hostar mig igenom nätterna. Var väl väntad efter en hetsig jul med mycket jobb och så har vi ju faktiskt ränt runt i Dublin i vind o kyla men även sol och värme!
 
Har haft det helt fantastiskt och sett en massa häftiga saker. Resesällskapet var fantastiskt och irländarna är faktiskt så trevliga som det påstås. Dom ber alltid om ursäkt även om det var de facto jag som stod mitt i vägen. Det gillas!
 
Nu väntar verkligheten och därför ska jag attackera sängen om bara några minuter efter att ha skrivit klart det här.
 
 
Älskar blogg.se nya funktion att man kan importera sina bilder från instagram! Amazeballz!