2008-08-29

Igår var jag på DDb stockholm för en arbetsintervju, ddb är en stor reklambyrå med massor av stora kunder, McDonalds, Skoda, Volkswagen o.s.v! Tog tunnelbanan in till St Eriksplan och letade upp Torsgatan 19. Jag möttes av helt underbara kontorslokaler. Våning 8 med glas runt alla väggar. Pratade med deras ekonomichef som var hur trevlig som helst. Ska dit igen på tisdag för att träffa resten av ekonomiteamet.

Så nu har jag alltså två jobbalternativ vilket är väldigt störande! Åker hem till Bollnäs idag så nu får jag lite tid att tänka!


Nördade mig lite med mobilkameran runt st eriksplan!

2008-08-26

Idag har jag rört på fläsket för första gången på väldigt länge! Följde med Steffi och Josefin på ett baspass på friskis o svettis här i Mörby Centrum. Det var riktigt skönt och rätt nivå att börja träna på igen. Så förhoppningsvis ska jag försöka fortsätta med det några gånger i veckan!

Mötte upp David i stan idag efter att ha varit på en andra intervju på El-giganten i Täby. Kilade upp till stureplan och tog en Mocha Latte på espresso house. Extremt god! Jag känner hur vuxenheten inom mig gror, kaffe trodde jag aldrig jag skulle få ner i magen men nu är det riktigt smaskigt!

Steffi drog med mig till Täby centrum igår och det var riktigt mysigt, kom hem med jättefina underkläder från H&M, en snygg kavaj, lite baskläder samt smycken. Det är svårt att vara Shopaholic och arbetslös men det går!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kika på en film med älsk. Adjö


2008-08-22

Idag mötte jag David vid Mörby centrum för att åka in till stan och äta en riktigt fet lunchbuffé, PIZZA HUT! Det var lika gott som det var fett men det får man unna sig ibland! Kikade på H&M och idag fick jag med mig två tröjor hem. Kilade in på Åhlens och köpte mig nagelfilar, nagellack och en nagelpenna för det var dags att göra något åt mina hemska naglar. Det blev riktigt fint faktiskt!

Har haft en bra dag jobbmässigt, sitter här och håller alla tummar för mitt drömjobb. Ska dit på torsdag och prata med inte färre en tre stycken! Det kommer att vara mycket nerver men förhoppningsvis går jag därifrån lycklig! Ni får stå ut med lite hemlighetsmakeri!

Livet i Stockholm går lite på halvfart men prio 1 är ju självklart att komma igång med jobb och plugg. Plugg är på väg på posten, ska läsa matte c på distans från mitt gamla gymnasium.


En bild från min egna lilla manikyr!

2008-08-22





Dagens outfit bestod av:
Lila tröja: H&M
Svarta leggings: Gina tricot
Klocka: Guess
Halsband: Moder jord av Efva Attling
Örhängen: Tomas Sabo

2008-08-21

Tog tunnelbanan in till stan med David idag, han fortsatte mot Södertälje medan jag promenerade upp till hamngatan för att möta upp Malin. Tog oss över gatan från H&M och in på ett fik/lunch ställe och åt en supergod lunch. Mysigt att få en liten pratstund fastän den inte var speciellt lång. Kikade lite på H&M och hittade lite smått och gott men köpte dom inte konstigt nog. Får åka in en annan dag.

David är på någon provsittning på KTH ( översätt till fin middag med mycket sprit. ) Så jag sitter här och väntar på middag och sen blir det soffhäng.




Nelly.se har utförsäljning i Borås om 4 dagar. Trust me, I´ll be there!

2008-08-20






Vit blus från Bik Bok
Svarta shorts som jag inte vet riktigt var dom är köpta
Klocka från Guess
Och sen blev det gladiatorsandalerna.

Lunchen var mycket trevlig och en runda i affärer var lite oundvikligt men hittade faktiskt inget som föll i smaken idag. Någon utgång blir det inte för mig ikväll med tanke på att jag är så otaggad som det bara går att vara. En mysig kväll med Davíd och god mat är det jag känner för. Måste även kika lite på jobb eftersom jag måste hitta något vettigt att göra om dagarna.

2008-08-18

Arbetsintevrvjun idag gick väldigt bra och jag tappade inte bort mig på den enorma bussterminalen vid Danderyds sjukhus. Dock måste jag ju säga att Arninge Centrum är ett rätt deprimerande ställe. Vi får väl se vad dom säger och om det blir aktuellt med jobb där.

Imorgon blir det en sväng in till stan med lite känt folk och sen utgång på kvällen.

Högst upp på önskelistan just nu står en kamera iallafall. Vill kunna ha lite foton i bloggen. Men det kommer förhoppningsvis.

En film är på g här nu, tack o hej.

2008-08-19


Kan inte sluta häpna över hur vacker denna tjej är. Skulle inte säga nej till den vinröda kjolen hon har på sig nere till höger. Mischa Barton har ju den egenskapen att se bra ut i vad hon än har på sig, om man själv ändå gjorde det!

2008-08-18

Precis tagit en promenad i ett extremt grått och tråkigt Danderyd. Usch, en sån här dag vill man bara krypa ner under ett täcke och titta på en bra film. Men det kan jag göra med gott samvete nu med tanke på promenaden :) Morgondagen består faktiskt av en arbetsintervju, mycket spännande må jag säga.

Dagens to do :
Skicka in papper till skatteverket om flytt.
Lista ut hur man söker till vuxenutbildning.
Kika lite på jobb.
Förhoppningsvis träffa David en stund om han lyckas komma hem från första skoldagen.
Fortfarande mycket att fippla med, förhoppningsvis hinner man även med

Hösten börjar närma sig och även fast jag älskar sol och bad är jag en riktig hösttjej. Älskar tanken på att få krypa ner under en filt, något varmt att dricka och att se regnet slå mot rutan och mysa sig ännu längre ner under filten.

En dusch nu ...

2008-08-17

Varit uppehåll med skrivandet nu i två dagar. Torsdagen bestod av flytt, flytt och flytt, packa ner hemma i Bollnäs och packa upp här i Danderyd. Lördagen bestod av en sväng in till Mörby centrum med David för att skaffa lite saker som man behöver.
Har inte riktigt sjunkit in än att jag ska bo här framöver. Det är ovant och lite skrämmande. Men samtidigt något som jag har drömt om och som kommer sjunka in med tiden .

Ett tråkigt inlägg men förhoppningsvis kommer bloggen igång när mitt liv här nere börjar att komma igång.

Lite nya bilder iallafall. Får väl knäppa några bilder på nya haket någon dag.


En underbar David i lägenheten.



En till liten lurvig rumskamrat.

2008-08-14

Har inte mycket att bjuda på idag tyvärr, men har varit en sväng på stan idag. Resultatet utav det blev:

Beiga chinos från Peak
Vitt ribbat linne från JC
Örhängen, armband och en ring från Dazzling
En söt väska som fick bli alternativet till chanelväskan i tidigare inlägg.
Ett par svarta tygskor

Sedan bar det av mot Spicy Cow med Anna och Josefin som en liten avskedsmiddag. Och som alltid går man ut därifrån med en mätt mage och ett leende på läpparna.

Imorgon bloggar jag från mitt nya place, ska försöka skaffa mig en skaplig kamera. Tycker själv att bloggar utan bilder är tråkiga att läsa. Kanske bättra på mina kunskaper i ps också.

/ No longer norrlänning

2008-08-13

Ja, då var det färdigjobbat här uppe i Norrland, nu blir Johanna storstadsbo! Sitter här efter jobbet i ett par gråa mysbyxor och en adidaströja och i lurarna spelas Kid Rock - All summer long. Den låten får mig att le både på insidan och utsidan. Ett musikaliskt mästerverk måste jag säga!



Natti!

2008-08-13

I min korta, svarta prickiga klänning och mina röda pumps åkte jag iväg till Johanna med förhoppningar om en riktig partykväll. Men oj, oj, oj vilken flopp. Hemma hos Johanna var det dock väldigt mysigt med mycket snack och några glas rött vin. Vad som hände sen är en historia för sig. Elin som ska flytta till Djursholm var hos Johanna så jag kommer väl desperat vara hos henne och knacka på dörren efter några dagar i Stockholm.

Idag gör jag alltså min sista dag på jobbet vilket jag tycker är sorgligt eftersom jag har trivts förbannat bra där! Underbara arbetskamrater! Ett helt fantastiskt gäng faktiskt! Men nu blir det duschen

2008-08-12

Ännu en dag fylld av packning och flyttkartonger. Finns en del att fixa första gången man ska flytta.. huvva.

Men framåt kvällen blir det myspys med utgång på terrassen, aldrig varit där på tisdagsnöjet så man måste ju testa. Nära hem om inte annat! Ska ta en dusch nu och peela som aldrig förr. Flagnar som en lite gris.

2008-08-11



Hittade den här på tradera och är väldigt sugen på att lägga ett bud. En snygg väska som dessutom går till det mesta.

Mitt uppe i flytt är man också. På fredag går flyttlasset ner till Stockholm, närmare bästämt Danderyd. Jag packar, stönar och bär tunga säckar med saker som jag absolut inte behöver längre. Förstår inte hur man har kunnat samla på sig så mycket onödiga saker. Står nu en hel del kartonger i hallen som bara väntar på att skeppas iväg. Det här blir spännande.

Nu blir det att krypa ner under täcket med en bra bok, (min egentligen ålder är strax över 65)
Natti.