Livsnödvändigt!

Hahaha, måndagsnöjet kommer från land, (Ja, tidningen land). Inget jag prenumererar på själv men jag satt och bläddrade i den. Hittade typ 12 sidor som var en annons från home shop scandinavia. Hur kommer folk ens på dessa saker?

Hittade några favoriter iaf!
Vem vill inte ha makeupglasögon? Eller pocketsocks? Nya bästsäljaren!
Min ABSOLUTA favorit! Bli av med dubbelhakan!


Trodde tv-shop var illa. Men det här?


Skrattar så jag viker mig dubbelt!! Härligt!


Källa: http://www.homeshop.se/butik/default.asp

From the ice inside your soul..And who do you think you are
Running 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soulPluggdag

Plugg och saknad samt längtan präglar dagen. Kan ni tänka er att om 17 dagar skriver David sin sista tenta och sen blir vi sambos på riktigt! Efter 4! år av distansförhållande så ska vi också få ha det som andra par. David ska köpa med sig vin, choklad och blommor efter jobbet och komma hem och pussa på mig varje dag. ( Detta är alltså best case scenario.) Men det duger med någon vissen tulipanbukett från Ica också! Jag kommer bli lika barnsligt lycklig ändå! Soffan som står här i dagsläget ska UT! Alla som någonsin varit hos mig kan vittna om att soffj*veln kan ta död på varenda rygg och rump som sitter i den. Efter en stund känner man inte av smärtan som den hårda soffan orsakat för då har kroppsdelarna börjat domna bort.


2 personer på 27 kvm. Det kallar jag mys. Det blir till och med ofrivilligt mys dom gångerna man inte är sugen ( varför man nu inte skulle vara sugen) eftersom det är så trångt så man tvingas sitta nära varandra ändå!


Jag tror sambolivet kommer bli grymt. Om inte annat så behöver jag ju inte längre vara den enda som håller reda på om toapappret eller smöret är slut. (Jobbiga bördor i vanliga fall) Och soporna kanske kommer längre än till hallen om david bor här ;)
David köpte en självutlösare till mig i julklapp så nu kan jag publicera ego-bilder på mig själv varje dag! Surt bara att jag fick med själva självutlösaren, det var ju inte meningen!