Pluggdag

Plugg och saknad samt längtan präglar dagen. Kan ni tänka er att om 17 dagar skriver David sin sista tenta och sen blir vi sambos på riktigt! Efter 4! år av distansförhållande så ska vi också få ha det som andra par. David ska köpa med sig vin, choklad och blommor efter jobbet och komma hem och pussa på mig varje dag. ( Detta är alltså best case scenario.) Men det duger med någon vissen tulipanbukett från Ica också! Jag kommer bli lika barnsligt lycklig ändå! Soffan som står här i dagsläget ska UT! Alla som någonsin varit hos mig kan vittna om att soffj*veln kan ta död på varenda rygg och rump som sitter i den. Efter en stund känner man inte av smärtan som den hårda soffan orsakat för då har kroppsdelarna börjat domna bort.


2 personer på 27 kvm. Det kallar jag mys. Det blir till och med ofrivilligt mys dom gångerna man inte är sugen ( varför man nu inte skulle vara sugen) eftersom det är så trångt så man tvingas sitta nära varandra ändå!


Jag tror sambolivet kommer bli grymt. Om inte annat så behöver jag ju inte längre vara den enda som håller reda på om toapappret eller smöret är slut. (Jobbiga bördor i vanliga fall) Och soporna kanske kommer längre än till hallen om david bor här ;)
David köpte en självutlösare till mig i julklapp så nu kan jag publicera ego-bilder på mig själv varje dag! Surt bara att jag fick med själva självutlösaren, det var ju inte meningen!

Kommentarer
Postat av: N A T H A L I E n y r é n

Jaa sånna mornar behövs ibland! :D

Postat av: Josefin

Ny header, ser jag. Very nice!

2011-03-03 @ 18:53:34
URL: http://litejosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback