Tävling!

Jag tänkte faktiskt göra nåt jag väldigt sällan gör. Prova lyckan i en tävling! Tävlingen håller Foki i, www.fokis.se ! Samarbete med Cocoo som gör sjukt fina smycken!

Jag skulle inte banga på det här söta halsbandet!

Smycket kommer alltså från Cocoo.se!


Svampjakt.

Ja, nu blir det middag sen ska vi ge oss ut i hälsingeskogarna på jakt efter den gyllene svampen. Ojoj vad spännande, ja det säger jag. Förhoppningsvis kommer vi hem med kilovis :)

Det är helt klart något speciellt med smörstekta kantareller på en smörad bollnäslimpa-skiva.Herr och fru kantarell :)


Hej..

Hemma i Bollan igen. Orkar inte gå in på detaljer och jag kommer inte att skriva något långt inlägg nu ikväll. Men bloggen ska komma igång igen iallafall!

Kameran är i Uppsala men kommer förhoppningsvis hem på fredag. Så blir inge kort förräns då:)

Natti!

God morgon!

Har sovit riktigt skönt inatt. Hade lite ont i halsen igår kväll så blev lite nervös. Men det känns som det är borta nu efter en god natts sömn! Idag blir det ingenting speciellt faktiskt! Ska veckohandla igen på Willys. Bott här i en vecka nu, känns helt okej!

Börjar inse att jag vill nog ha mörkt hår igen. Men jag får vänta tills nästa helg. Tänker inte ge mig på det själv så mamsen får hjälpa till istället! :)En gammal bild på mig o josefin! Mörkt eller ljust vad tycker ni?


Vi suger!

Sveriges förlust ikväll var löjlig.. Ååh jag blir så fruktansvärt frustrerad när det blir såhär. Också pressar dom till förbannelse och ingenting händer ändå. Jag blir fruktansvärt arg att man inte som tittare kan få påverka hur matchen ska sluta. Sitter och krampaktigt håller mitt glas utan att märka det för att jag så gärna vill se bollen i nätet. Men men vissa dagar funkar det helt enkelt inte och tydligen var det så idag. Orkar verkligen inte analysera matchen. Hatar analyser, so what? Det blev det resultat det blev och jag skiter i att Sveriges passningspel inte fungerade.

Ajja, trampade iallafall iväg till Willys innan fotbollen och inhandlade godis och cocacola. Saknar dock lösgodiset från Hemköp. Finns inget bättre! Cyklade hem i världens motvind. Även sidvind då jag höll på att välta vid ett flertal tillfällen. Ruskig vind!

Nu sitter jag och klurar på om jag ska titta på en film eller ett serieavsnitt av något slag. Saknar D något enormt just nu. Önskar jag kunde krypa upp i famnen på honom och somna medan vi tittar på en film. Även om det brukar vara han som står för sovandet och inte erkänner det.


Hah ser inte så glad ut om man kikar på munnen men who cares? :)


Dålig dag.

Som kanske inte många vet så lider jag av en tarmsjukdom. Har en riktigt dålig magdag idag och är därför hemma. Känns väldigt orättvist nu när jag kommit igång med studier och allt att missa sin första riktiga föreläsning ! Men man kan inte låta sig tyngas ner av det heller för då hamnar man djupt ner. Så jag försöker se det så positivt som möjligt. Hellre en dålig magdag idag än en dålig magdag när vi har tenta eller obligatoriska moment!

Ligger i sängen och nöter 90210 just nu ;) ikväll tänkte jag köpa en påse godis mysa ner mig under en filt och kolla på dam-em! :)I´ll be back later :)


Dagens höjdpunkt för en fattig student!

Haha, dom delade ut gratis bröd i Gränby centrum idag. YIPPIE! Inte en liten brödbit heller utan en fet limpa helt färskt grekiskt lantbröd eller liknande. Jag ska frossa i limpa ikväll. ajjemän det ska jag! Slängde brödet jag köpte på willys igår i frysen. För det går då rakt inte upp mot färsk limpa. Haha, jag är helt överlycklig över mitt gratis bröd.

Jaja, det blev en kofta och ett linne på Gina tricot och ett par vita converseskor. I know westlund, jag har brutit pakten. Men du är för långt bort för att göra illa mig så jag vågade göra det ändå ;)


Här bor alltså jag. Som jag lovade att visa igår!


My partner in crime här i Uppsala!

Åter till mina böcker. Börjar bli tjatigt! ;)


Ännu en ledig dag.

Ja, är ledig idag också, skola imorgon! :) Ska dra iväg till Gränby centrum om ett tag och se om jag hittar några mysiga tröjor. Känns som jag har massor med kläder men inga som man riktigt tycker om. Hatar det. Har sjukt mycket plugg kvar att göra till imorgon också så jag ska sätta igång med det nu!


Blött hår :) Men såhär ser jag ut idag!


Student!

Jaa, nu är jag student på Uppsala Universitet, känns sjukt bra! Första dagen igår gick som en dans och var riktigt roligt. Får se men det blir nog pubrunda nästa torsdag med tjejerna jag träffade. Ja ni läste rätt, jag hittade två kompisar ;)

Har suttit och läst "läxor" hela dagen och det är inte lite köttigt. Hua!

Har bestämt med Elin att vi ska börja träna också! Ska bli riktigt skönt. Har solarium på stället också så jag ska bli brun också! Låter kanoners!

Nu ska jag lägga mig och läsa min skönlitteratur, eller?

Ett köttigt kompendium på 26 sidor och en bok på 226 sidor som ska läsas på två dagar :) Me like?
Imorgon tänkte jag lägga upp lite bilder på hur jag bor :)

Natti!