Serieberoende!

SPOILERVARNING!!!!! (tror jag?) om inte Greys Anatomy visas samtidigt i Sverige som i USA?
 
 
 
Shit,.. jag älskar serier, har seriös abstinens! Men snart börjar det igen! Rent spontant blev jag lite besviken på senaste Grey's säsongen,.. allting va bra, dom hade kört 8 säsonger. Alla skulle åt olika håll och det kändes som ett fantistiskt slut på en fantastisk serie,. Den är speciell för mig eftersom jag och David också har följt den sen vi började träffas. Men, nej istället (och jag var sååå säker på att det skulle hända) sitter jag där och tänker planhelvetet kommer att krascha. Och visst fan gör det de!
 
Nu blev det mycket svordomar men jag blir lite upprörd, men inte är det väl helt fel att vi får mysa till Grey's ett tag till! Jag tittar ju såklart inte bara på Grey's anatomy. Nej, jag har ett worddokument med alla mina serier som jag följer så att jag inte ska glömma bort att titta på dom. Skadad? Nej!
 
Några av dom: 90210, The good wife, Cougar Town, Private Practice, GG, Blue bloods, Body of proof, Pretty Little Liars, Suburgatory, Hart of Dixie, America's next top model,...... Kan ni se problemet? Mitt liv går åt att titta på serier!
 
Nu väntar jag bara på att Chuck o Blair ska få varandra till slut! KOM IGEN RÅ!
 

Fortfarande förkyld

Åh, jag tuggar på med plugg, jobb, nollning och en förkylning som vägrar ge med sig! Men vi får se om jag orkar med att gå ut ikväll (hört förut?) eller om det får bli en lugn hemmakväll. Har inte bestämt mig än... Tänkte dra o köpa lite sushi om ett tag o ta något glas vin till det :)  Seeee ya later!
 

Nollning,.. åh kära nollning

Jag tror jag börjar bli för gammal för att festa, tragiskt tänker ni? Well, samma här! Jag kan tycka mig se några tecken hos mig själv som gör att jag tänker; kanske bara ska stanna hemma istället??
 
1. När man tycker att de flesta runt en är så dryg så man bara vill nita dom, istället drar man på ett halvhjärtat leende för att få dom att tro att man är game!
 
2. När man inte finner det väldigt roande längre att dricka en irish car bomb (en shot med hälften bailey's hälften whiskey som sänks ner i ett stort glas guinness-öl) MMmmmmums???
 
3. Man står o halvglor lite på dörrpersonalen på nationerna o tänker att det vore förbannat skönt att sitta ner en stund så den värkande ryggen får sig en paus.
 
4. Den sista punkten, men ack så viktig, när man tycker att "nu har jag varit ute rätt länge, bäst att börja bege sig hem",...... på vägen hem är fortfarande ICA öppet. (happened once!)
 
Men, ni ska inte tro att jag ger upp så lätt, på't igen bara!!
 

Biting the dust..

Det var jag som fick ta på mig att lämna vår kära bil på verkstaden imorse kl 20 i 7. Kändes jättekul att gå upp kl 6 vilket jag knappt gjort sen gymnasiet, (I know sjukt slappt). Bör tilläggas att min stackars sambo kliver upp 05:20 varje morgon så jag kanske bara ska vara tyst? Jag lämnade i alla fall bilen där och hade tänkt hoppa på bussen hem men det var en jättefin morgon så jag tog en hurtig promenad hem i det fina vädret! Jag frös som en röv på morgonen så jag hade tagit på mig typ 3 tröjor o en jacka så det blev fruktansvärt varmt på promenaden! Väl hemma somnade jag som en stock och sov väl en 2 timmar. 
 
 
Mitt blåa nollningslag vann vinfotbollen igår medan jag var iväg o red! SJUKT STOLT! Bra jobbat!!!

Många nya nollor!

Blev utgång för mig ändå igår kväll, dock en lugn, blev hämtad av David vid 10. Ändå har jag idag jäätteont i halsen och vänster halsmandel är som en tennisboll! Men det kanske det är värt? Det var hur som skitkul att vara med igår. Man blev lite nostalgisk när man såg alla nya förväntansfulla systemvetare. Det var en helt annan känsla att nolla än att bli nollad, nästan roligare att vara på den här "sidan". 
 
Verkar vara jättemycket gulliga människor iaf så det ska bli jättekul att lära känna dom mer! Idag blir det vinfotboll en stund sen ska jag iväg och provrida en häst medan de andra drar på snerikes nation! :)
 
Mina fadderkompisar!
 
 
Hela blåa laget på rad :)
 

Dags för nollning...

Mår mycket bättre idag så det är hur skönt som helst! Har precis gjort mig klar och håller på att måla naglarna, inte just nu precis men första lagret på också lite bloggning imellan ;)
 
Plockar med mig kameran på nollningen så hoppas jag att jag hinner få upp lite bilder senare! Blir nog inte någon utgång för mig ikväll, nollningen håller ju på i 2 veckor och det är bara tråkigt om förkylningen tar upp igen!
 
Apropå ingenting har jag lust att klaga lite på experts "slogan", "vi är vad vi heter"??? Originellt, jävligt originellt. Hoppas verkligen att dom inte har betalat en reklambyrå för den. More like en tävling på mjölkpaketen!
 
Hörs!
 
 
 
 
 
 

Några favoriter

Ingen kan väl ha missat denna video iallafall? Okej tänker ni, Carly Rae Jepsen OCH Justin Bieber? Japp, den är ju ashärlig!!!
 
 
 
Nu har jag även hittat den här,... och nu trillar väl några av stolen när jag får in Carly Rae Jepsen OCH Justin Bieber OCCCHHH Miley Cyrus i samma inlägg, Is this disney channel? Men än en gång fett sjysst gung! Och för er som inte är med på denna sista så är det alltså USA:s damfotbollslag.
 
 
 
 
And I´m like..........

 Another boring sunday!

Har varit sjuk och ensam i helgen eftersom David varit i Ropnäs! Tomt! Börjar ordna upp sig igen men har fortfarande ont i huvudet och känner mig rätt slut i kroppen! 
 
Imorgon hur som helst, om jag känner mig pigg nog, börjar nollningen av höstens systemvetarettor! Eller nollningen börjar i vilket fall men vi får se om jag kan vara med (syftningsfel, och jag har picky friends). Har sett fram emot det i stort sett hela sommaren så jag hoppas att jag frisknar till och att det blir bra väder! 
 
Apropå ingenting vill jag ge en stor eloge till min far som igår cyklade 9 mil i Tjörn Triathlon för funktionshindrade!! Grymt jobbat farsgubben med bara ett fungerande ben och ett låtsasben!
 
 
 


Pappa längst fram! Bilden tagen från www.tjorntriathlon.com

 

Inte ska väl jag....

Vara sämre än min gode vän Josefin? Hon har ju dragit igång bloggeriet så dår får väl jag också göra det! Just nu sitter jag i pyjamaströja (en blå med snobben) och träningsbyxor. Har ett jävligt sexigt diadem i håret också med lite snygga rödfärgsfläckar på. Men det är äkta falu-rödfärg,.. jolu gosse fint ska det vara.
 
Problemet med mitt bloggande är följande: Jag är egentligen inte speciellt rolig, jag är skaplig på att skriva, jag har inga snygga bilder på min dator och jag har inga speciella hobbys som jag är awesome på! Sedan lessnar jag jävligt fort.
 
Btw, infon till höger stämmer inte, jag är numera 23 bast! 
 
Men jag har ju faktiskt modellat, ajjemän! Skogaholms bröd var det här för! Det var under mina glory days!
Fick modellarvode o allt! Har även gjort reklam för Bonniers skolmaterial, det var allt annat än glory days så det får ni inte se !