Något segt

Har haft sån sjuk huvudvärk några dagar nu så det har inte blivit någon löprunda dessa dagar, ska försöka ge mig ut imorgon igen.
63,3 visade vågen, ligger stadigt på 63.

En halvmil låter mycket längre än 5 km!

Vågade inte riktigt ge mig ut o springa igen idag då jag bara går och väntar på smällen som ska komma när man bara börjar tokköra efter att inte ha rört på sig alls på flera år. Överbelastningar, inflammation i benhinnor o.s.v. Så jag tänkte, jag tar en liten skön promenad. Dock blir jag lite manisk och den lilla mysiga promenaden blev en 5 km/55 min powerwalk. Nyss hemkommen svettig och blöt efter regnet ska jag stoppa i mig något att äta och sedan hoppa in i duschen!

Ikväll smäller det äntligen, som jag väntat, Sverige - Ukraina (eller Ukraina - Sverige om vi ska vara helt korrekta). Helst skulle jag ladda upp med massa godsaker men det får bli nyttig fotbollstittning. Hoppas såklart att Sverige vinner!


Dåligt med bilder än så länge i bloggen men jag är inte så där sjuukt glamourig när jag är ute o rör på mig så jag vill inte lägga ut bilder när jag är fet i håret, svettig och knallröd i fejjan! Men jag får fota annat helt enkelt ;D

Dagens runda...

Ser ut på följande sätt.....


Den blev exakt 3 km. Tycker alltid det känns som att man har sprungit mycket längre än vad man faktiskt gjort. Detta tog mig cirkus 25 minuter, gång varvat med löpning. Ja, alla är vi barn i början och det är ju inte som att jag påstår att jag är fit? :)


En sak som är ganska mysig när man springer i stadsmiljö är att då och då springer man förbi en tvättstuga o det luktar fett gott av nytvättat o sköljmedel. Är dock, apropå stadsmiljö, lite förvånad över att mina benhinnor inte sagt ifrån än på asfalten och eftersom jag inte sprungit på fler år.

Peppar, peppar ta i trä!

En ny dag...

63.3 visar vågen här på morgonen. Helt oook. Självklart vill man att kilona bara ska rasa av en men det är kanske inte speciellt realistiskt. Blir en löptur idag, får se om det blir nu på förmiddagen eller om det blir en kvällsrunda. Måste hitta en bra runda att springa. Just nu ger jag mig mest ut o bestämmer riktning i varje korsning bara.

Har gått och blivit totalt beroende av pinterest.com! Gå in o kika! Istället för att "likea" saker på internet så "pinnar" man saker man gillar på olika anslagstavlor och alla anslagstavlor heter någonting, typ fitness eller DIY och sånna grejer. Jag kan gå vilse där inne. haha


www.pinterest.com

Morgonrekord

Väger in på 63.0 denna morgon :P 5-6 kg från målvikten! Ska ge mig ut på en löparrunda nu även om vädret inte bjuder på nå mys denna morgon. Vaknar av att det smattrar mot fönsterbläcken.

Önskar jag hade en keps men drar väl på mig mössa eller något istället ;D


See u later!

Sådär..

Sprang en runda måndag och tisdag, på onsdagen drog jag på mig promenaddojorna när jag och David åkte in till stan i Stockholm för att vandra runt på nationaldagen. Blev en ganska rejäl promenad från Gamla stan in till kungsträdgården och sen t-banan hem från östermalmstorg. Dock en halv hamburgare till lunch =/ Löpandet har blivit lidande nu p.g.a migrän igår och idag =/ fy fasiken. Men till fredagsmiddag blev det faktiskt en ruccolasallad med brie, tomater, rostade pinjenötter o lite annat smått och gott.

Hoppas huvudet är bra imorgon så jag kan ge mig ut och iallafall minst promenera en runda.


Vikten har legat stadigt på runt 63,5 - 64,1 varje morgon.

Nya löparbyxor iaf, stöööört sköna. Lever i stort sett i dom!

Träningsblogg?....

Haha ja, nu har jag bestämt mig för att börja röra på arslet så nu använder jag denna (ganska i övrigt oanvända) blogg för att tagga mig själv. Har precis "sprungit" (gått...) typ ett par kilometer och hela lägenheten snurrar o jag ser ut som en tomat så vi kan alla enas om att det behövs läggas om lite vanor. Detta blir dock ingen seriös träningblogg med recept o massa bilder på mina (obefintliga) muskler. Heller inga mått o sånt, känns alldeles för seriöst. Nej, det här är mer för min egen skull.

Börjar på 63,7 kg (vilket är ca 6 kilo mer än vad jag vägde i höstas) Jag är 169 lång om någon undrar :)